Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1638511

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: Stort tack och låt mig repellera att nog skrev du betydligt mer på gamla forumet - OriginalForum! - och alltid kompetent, intressant, kunnigt och underhållande och en viktig anledning till att den läktaren i cyberspace var far out.

Jag tar av mig min lulehockeykepan i retur till dig, den kepa jag fick i pris när jag vann ett ben på fem matcher i Tvävlingarnas Tippartvävling, sedan jag tippat 1-5 i en match HV-Lule som då flesta tippade HV-vinst på; något man inte glömmer:-)

Vi ger oss inte! Förr eller senare står vi där högst upp igen, på parnassen utan apor!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och uppdatering i JuhlaÖhla-tävlingen.

Oppigårds tror jag inte att jag väljer i år. I princip en god öl, men grundsmaken och speciellt eftersmaken något enkel med bra beska, men inget mer.

Nästa Öhl till drabbning blev Mariestads, och si på fan. Återigen en fullträff för detta nära-Öland-öl. Undrar om det är vibrationerna av Morgan, Södra Ölands Gårdsbryggeris legend. Det jag skulle önskat för att vara riktigt nöjd vore något mer sötma och personligen kunde jag också tagit något mer beska. Men ett samkrikt fint öl. Kanske kan det bli det Öhl jag väljer för julbordet? Provningen fortsätter!

Och jag har redan nummer tre upp till bevis. Three Hearts, ett julöl jag varje år kategoriskt förklarat misslyckat. Och bryggeriet är stabilt. Det blir samma betyg i år. Det domineras av en enda smak som är vidrigt misslyckad. Fan så trist att ett bryggeri år efter år kan producera sådan skit. Anställ Morgan, vettja, och kom in på banan!

Kommentera