Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1649174

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Blister Brigade: Nej, jag tror inte vi får poäng ikväll. HV känns som landets bästa lag just nu och själa saknar vi ju Ledin, Wallmark, Cehlarik och Jaros - samt har Robin Jonsson första matchen på ett år, Ekarv första matchen samt nya backarna andra matchen. Känns som att bara halva laget är inne i liret.

Vi får väl se om den galne busen Karalahti kommer att bli farlig ikväll. Han höll ju på hela matchen senast att utmana Emil Abbott på fight och när Emil gick med på detta fick Karalahti stryk efter noter. Så jag gissar att han tänker ge igen nu.

Själv har jag ju tittat på Karalahti på nätet för att se hur tuff han är och det var en beklämmande upplevelse. Det Karalahti framför allt står för är att slå huvudet i sargen på oförberedda motståndare, feget, äckligt och vidrigt.

Tack för att du tror vi tar poäng, mer än jag själv vågar hoppas på.

Kan tillägga att fy vad tråkiga Apan är, nu blir det väl sju vunna i rad för er "som vanligt", förutsägbart, tradigt, tråkigt och trist;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

0-1 för Luleå!

Janne drar inte på dragskottet utan lägger in en myra mot Cam som passerar Ersberg och styr in en lös puck mellan benen på Bresberg:-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: jepp man får hoppas att vi kör vidare på våra tråkiga, tradigt och trista väg ;) lycka till mot HV
Kommentera