Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1652349

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jag visst förstås att nye vakten inte fick spela CHL för oss eftersom han tidigare i turneringen spelat för Salzburg. Men det oroade mig inte så mycket eftersom vi har Lassinantti.

Men... om jag hörde rätt på Lulesidan talade de om att vi inte fick ha med spelare som inte tillhört laget vid start av CHL-gruppspelet.

Ajdå. Det vetyder att vi inte kan använda oss av Sigalet-Billins, ej heller Malte och Ekarv förstås. Men tappar vi nya backarna blir vi riktigt försvagade. Det var riktigt j-a obra.

Apan kan i så fall inte heller använda sig av Pesonen men de har ju ett jäkla överflöd ändå, köpeklubben.

Det var tråkiga besked. Det betyder att vi får skicka in backpar bestående av folk som Hjelm, Oscarsson, Kukan etc. Känns inte lika tryggt, för att uttrycka sig lindrigt.

Plötsligt ökar Apans chanser rejält och själv får man väl hoppas slippa utklassas.

Vi fick inte finska domare men iaf en tysk och en schweizare. Låt oss hoppas att de har skinn på näsan nu och inte låter publiken och Apwallson bestämma utvisningarna som det är med svenska zebror i Apschtaan. Fast Apwallson kanske har tränat på skoltyskan...EIN GANZ SCHRECHLICH ABWESENHEIT VON ACTUNG!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Sven skrev:

"Men... om jag hörde rätt på Lulesidan talade de om att vi inte fick ha med spelare som inte tillhört laget vid start av CHL-gruppspelet."

Jag har också fattat det så men apans Rob Scräpp värvades 23/9 och då hade de redan spelat 4 omgångar...

Fusk eller dispans? Någonting luktar unket här.

Kommentera