Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1672192

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

I morgon är det dags igen. Köplustan mot Luleå, borta i Scandal-I-Analium.

Köplustan får inte ha med Pontus, men han var ju enbart med för att slåss. I går hoppade han in från båset och slogs, zebran förde bort honom sedan. Då sticker han dit igen, men zebran stoppar honom igen och säger till honom på skarpen. Då tar Busen Pontus chansen att åka runt hela isen för att smuga sig in och när samtliga bråk är över överfaller Pontus Savilahti. 

Savilahti var bara på isen och slogs inte mer än någon annan av runt tio spelare. När allt är över blir han alltså påhoppad av Pontus som vill visa hur modig han är.

Att Pontus får dubbla matchstraff och ska diskuteras avstängning på är lätt att förstå.

Att Savilahti skulle ha matchstraff överhuvudtaget är obegripligt. Och nu är han borta imorgon vilket betyder att Näkyvä får en ny partner.

Jag tror att det blir Fagerudd. Fagervall har på senare tid slängt in Fagerudd i första hand och Jaros i andra. Jaros blir alltså sjua. 

Möjligen skulle man hellre se Jaros i morgon, han kan ta för sig ordentligt medan lille Fagerudd är lite beskedligare.

Blir intressant att se hur Fagervall formerar linorna nu. Cam är borta.

Samtidigt fungerade Granalinan perfekt i lördags och F-linan med, för att stoppa Dragkedjan. Men i Scandal-I-Analium är det Rogern som byter sist så han kommer garanterat att spara dragkedjan mot andra lulefemmor. Svårt för oss.

En annan fråga är Wallmark som får lira mycket för att få igång honom. Men till slut blir man nog tvungen att ge upp, om han aldrig kommer igång. Intressant att se hur det fortsätter.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Nu har jag ju inte sett detta "live" på TV, men jag har ju inte kunnat undgå att läsa om det här och där...

Den gode Robert P har ju gjort sin analys av situationen:

www.hockeysverige.se/robert-pettersson/2015/03/15/analysen-av-stora-slagsmalet-lulea-frolunda-darfor-klev-widerstrom-in/

Det jagkan tycka är aningen märkligt är: Hur kan det komma sig att luleå är 7 (sju!!) man på isen, men ingen tycker att DET är märkligt....?

Kommentera