Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1692191

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Apan med råflyt får orättvisande 2-2 mot Burkölen, som var värdiga vinnare. Under matchen har det varit tyst på diverse Apforum. Det beror ju på att de bara har ett fåtal kommentarer i bakfickan, vilka ej tycktes tillämpliga:

"Så bästigast som vi är blir det nog Glud igen"
"Det skulle ju varit vinst med tvåsiffrigt för oss eftersom vi är det spelförande laget"
"Tur för oss att inte NHL upptäckt vilka stjärnor vi har på isen idag".

Till slut kryper väl aporna fram och så kommer det:

"Det märks att lillebror ger 200% mot oss medan vi inte ids ta i så mycket och då blir det oavgjort. Delvis beror det ju på att det är första matchen för oss."

Det är ju förklaringar med värdegrunnnnnd, dvs stämmer med sektens menatlitet där man hittar på vilka förklaringar som helst, bara de utgår från att "Apan var i begynnelsen. På sjätte dagen skapade Apan himmel och jord".

En objektiv skulle ju bedömt att:

"Apan har ju slagit på trumman så det stänker om det för den höär matchen och förklarat att Burkölen är deras främsta hatarlag som de alltid ska spöa och ändå lyckas de så illa mot allsvenska Burkölen, som ändå bara spelar sin första match för säsongen. Men är det bättre laget mot Apans backsmåttingar."

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: GRATTIS!! Ni var lite bättre  -trots att MooDooismen väl hade Domarna med sig - skulle väl knappast blitt utv sista minueten
Kommentera