Luleå HF

92592 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1693389

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Hallå Sven, i helgen börjar äntligen säsongen på riktigt och en låda flaskstaropramen är inbaxad i kylen :). Marklundarna spelar ju sin 1:a match ikväll och det blir väl att slötitta på den som uppvärmning för morgondagen.

På tal om dem så såg jag en bild på Apans matchtröja och den såg väl sådär ut men intressant var kommentarerna på tvitter. "Den ser ut som en Nazistuniform" var det någon som så träffande beskrev Apklädseln.....och javisst ser den ut som en svart SS-uniform med sina band på ärmarna likt SS cuf titles och den röda CHL loggon uppe på vänster arm exakt som nazisternas röda armbindel med hakorset. BLÄ, snacka om att signalera bruna värdegrunder och tankar men vem är förvånad? Bara ytterligare ett uttryck för den svarta, onda sidan där endast de "riktiga" rätta generna från närområdet räknas. Ursäkta jag måste kräkas.

+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DansbandsWolf: Butelj-S.!

Du visar att du är en seriös expert på De Tre Ämnena Öhl, Kvinnor och Hockey! Visserligen väntat när man har Luleå Hockey i sitt hjärta och dessutom är Högljudd i frågan;-) Men icke desto mindre trevligt att ta del av:-)

Själv har jag insett att jag valde in Eurosport 2 i kanalutbudet - eftersom de haft en del CHL i fjol - och därmed kan jag alltså se Apans match. Troligen gör jag det, speciellt intressant att se om fläskberget Hollywood (som vanligt) ska mucka gräl och om någon Niotra-spelare spöar upp fläskberget, innan han kastar sig raklång baklänges för att filma utvisning.

Håller med dig om Apans SS-unif...förlåt: CHL-uniform, men vad kan man vänta sig med sådana som vinfyllot Ulf-Ture som supporter? 

Tycker dessutom att Ap-CHL-tröjan liknar den tröja som galningen Breivik tillverkade för sig själv för att stödja sin megalomani.

Så nu avvaktar vi Apans premiär i CHL i år och vet ändå att 

a) om de vinner är det för att de är bästigast av alla

b) om de förlorar är det för att de skiter i Kalle Anka-turneringen plus att zebrorna är köpta.

Själva ska vi in i elden först i morgon, kl. 15.00, då vi har riktigt jävla svåra Rauman Lukko hemma. Tänk att efter första veckans matcher i Nordic Trophy, sensommaren 2011, har Luleå Hockey i stort sett varit helt extremt j-a duktiga i Europaturneringen, med få undantag. Men nu vet vi att vi har en svår och viktig uppgift framför oss och det är absolut inte alls säkert att vi går iland med den.

Men om vi

a) vinner, kommer vi att vara otroligt lyckliga samt förklara vinsten med de skäl vi efter match kan se;

b) förlorar, gratulera Lukko till en fin framgång för dem, samtidigt som vi kommer att vara tydliga med orsaken till att vi förlorat - vilket idag sannolikt skulle vara att vi inte har hunnit spela ihop laget tillräckligt, men det får vi se efter match.

Nå, nu väntar vi. En halvtimme kvar innan vi har Apan i SS-uniformer framför oss.

Under tiden njuter vi den härliga smaken av S:-) Skål, tammefan!

+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Du är ju störd på riktigt. 
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DansbandsWolf: Klockrent inlägg :D

+2
Kommentera