Luleå HF

115475 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1693346

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kollade upp tabloiderna och tydligen var det full holmgång för Djurgårn mot tuffa Tappara med 100 utvisningsminuter. Ja, undvik att slåss mot finska lag tror jag.

Warulfven däremot fiaskoinleder i år som i fjol, helt överraskande. Bl a släppte man in 0-1 i ett läge då det var 5 mot 3 PP. Inte så konstigt, kan tänkas, innan man hör att det var Ulfven som hade fem man på isen...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Hallå Sven, i helgen börjar äntligen säsongen på riktigt och en låda flaskstaropramen är inbaxad i kylen :). Marklundarna spelar ju sin 1:a match ikväll och det blir väl att slötitta på den som uppvärmning för morgondagen.

På tal om dem så såg jag en bild på Apans matchtröja och den såg väl sådär ut men intressant var kommentarerna på tvitter. "Den ser ut som en Nazistuniform" var det någon som så träffande beskrev Apklädseln.....och javisst ser den ut som en svart SS-uniform med sina band på ärmarna likt SS cuf titles och den röda CHL loggon uppe på vänster arm exakt som nazisternas röda armbindel med hakorset. BLÄ, snacka om att signalera bruna värdegrunder och tankar men vem är förvånad? Bara ytterligare ett uttryck för den svarta, onda sidan där endast de "riktiga" rätta generna från närområdet räknas. Ursäkta jag måste kräkas.

Kommentera