Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1695213

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Å dessa Modoiter...vad gör dom där? Har gett upp "mitt" forum för det spårar i stort sett allt ut vad som helst som tas upp där. Att diskutera med ett troll å dennes alteregon ger ju inget.

Började här på hockeysnack efter Skellefte gått upp i elitserien via ett tips från en TIK:are som jag träffade mitt under brinnande kvalserie i Thailand. Men har gett upp Skelleftesidan...läser sporadiskt bla denna sida nån gång i veckan å kanske kommer att lägga in nåt ifall man har nånsynpunkt att komma med.

För trots allt så är det lättare ta nån diskution här än på Skelleftesidan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Knegare: Om Apsidan. MooDooisterna är i princip vettiga hela bunten. Att de hetsar på Apsidan är nog en följd av att trollet hetsat som fan mot dem när han haft chansen och därför svarar de. 

Tragiskt att Apan inte har någon vettig sida. Tidigare var den hygglig på Svenska Fans men den ballade helt ur när man inte fick kontrollet på vinfyllot Ulf-Ture vars härjningar ledde till att den väsentligen dog. Nu finns där bara en handfull oldtimers iofs vettiga och väsentligen bra folk, men de har lessnat och den håller på att dö ökendöden. Runt årsskiftet funderade de på att komma hit till snackets apsida och gjorde några försök, men gav snabbt upp när de såg hur vinfyllot Ulf-Ture hade förstört allt.

Northpower är jag tyvärr inte så imponerad av. Där skriver viseerligen ett antal kunniga och kloka men det är rätt usel fart på sidan.

Här på snacket har ju apsidan aldrig haft någon fart. Ni har varit några stycken som varit OK, men så lite aktivitet. Innan Ulf-Ture dök upp och helt fyllde sidan med skit.

Motsvarande för Luleå var under många år Forum på den officiella hemsidan som var ett föredöme, men även det dödades av ett troll, av Ulf-Ture-typ. Det trollet hette Pekka och angrep inte supportrar av andra lag, utan egna Luleåsupportrar trots att han påstod sig själv vara den ende riktige lulesupportern typ.

Därefter växte Luleåsidan på Svenska Fans ut och blev extremt intesiv under ett antal år men till slut dödades den som följd av att Svenska Fans beslutade om förändringar som innebar att användarvänligheten blev så låg att vi alla drog.

Numera finns Luleåhockeyforum, som är ett privat initiativ och även om där inte finns lika mycket som de två tidigare exemplen uppfattar jag att det fungerar utmärkt och samlar många kloka lulesupportrar.

Snackets Luleåsida har även det haft glansdagar med intesiv aktivitet men det blev nog aldrig speciellt många som skrev här. Sedan tynade den ju väsentligen bort. Nu har ju jag öst på med massor av inlägg under tre år varav det mesta vettigt förstås [;-)] även om jag senaste året passat på att jäklas med Apan. Jag inser att eventuella läsare kan få uppfattningen att jag ägnar all min vakna tid för sådant men allvarligt talat är mitt skrivande på snacket något som ligger synnerligen långt ned på min prio- och aktivitetslista. Däremot skriver jag så snabbt att det jämfört med andra blir massor av ord.

Kommentera