115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1701163

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Nej men tjenare på dig! Har noterat att du undrar om inte Fagervall riskerar foten snart;-) Men Luleå är väl kanske det enda lag som aldrig sparkat någon tränare; misslyckade finnen i början av nittiotalet fick ju välja att dra själv!

He he he he, Apan torskade med 3-4. Men "sållet" Svensson hann rädda 4 skott ytterligare så han landar på mäktiga 77,78% räddningar och jag är säker på att det kommer att uppmärksammas på andra sidan Atlanten!

Det kanske finns möjlighet för Oilers att köpa loss "sållet" så kan de släppa Anders Nilsson, som visserligen har hållit nollan hela försäsongen, men enligt vinfyllot Ulf-Ture är han ju skotträdd.

Jaha, Två minuter kvar och då hittar höjdhopparen på idiotin att visa ut Lennart som inte gör ett skit fel utan bara är starkare mot sarg än en mindre Krona. Denne höjdhoppare är helt j-a bindgalen.

Jaha, en frichans för Kronan att kvittera nu och de kör 6 mot 4 men lagkaptenen Johan Harju väljer att panga in 4-2 i stället:-)

Kommentatorn gårter men hoppas på ett snabbt mål av Kronan eftersom det återstår 42 sekunder....dessa Apor!