Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1701173

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he he he, Apan torskade med 3-4. Men "sållet" Svensson hann rädda 4 skott ytterligare så han landar på mäktiga 77,78% räddningar och jag är säker på att det kommer att uppmärksammas på andra sidan Atlanten!

Det kanske finns möjlighet för Oilers att köpa loss "sållet" så kan de släppa Anders Nilsson, som visserligen har hållit nollan hela försäsongen, men enligt vinfyllot Ulf-Ture är han ju skotträdd.

Jaha, Två minuter kvar och då hittar höjdhopparen på idiotin att visa ut Lennart som inte gör ett skit fel utan bara är starkare mot sarg än en mindre Krona. Denne höjdhoppare är helt j-a bindgalen.

Jaha, en frichans för Kronan att kvittera nu och de kör 6 mot 4 men lagkaptenen Johan Harju väljer att panga in 4-2 i stället:-)

Kommentatorn gårter men hoppas på ett snabbt mål av Kronan eftersom det återstår 42 sekunder....dessa Apor!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Från SHL till CHL. Jag har ju inte kommenterat Lustans hängmatch.

De lirade borta mot Ingolstadt och tog snabbt eldningen med 0-2 - men förlorade med 4-2!

He he, Ingolstadt måste ha opassat Lustan väldeliga:-)

I gruppspelet spöade Ingolstadt Läjkrarna med 2 mål i en match, förlorade med 2 mål i en annan, men la sig sedan och torskade mot det skotska laget i sista eftersom de var chanslösa att bli gruppetta då de skulle ha blivit exakt jämna med Läjkers och det då skulle ha avgjorts genom nationella resultat senaste säsongen där båda lagen kom tre och båda lagen gick till final i slutspelet men Läjkers vann sin final med 4-2 medan Ingolstadt förlorade sin med 2-4.

Det blir väl kross hemma i Scandal-I-Analium i returen men lite intressant ändå. För om nu Luleå lyckas vinna sextondelen mot Warulfven och åttondelen mot Tappara slipper vi, för oss, svåra Lustan i kvartsfinalen och kan nå semi mot Apan. Alternativa motståndare isf Lustan skulle då vara Ingolstadt, Litvinov eller Wien - samtliga med säkerhet enklare för oss än grymma Lustan som passar oss big time.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Utmärkt match av Daniel Larsson idag. Inte så lätt att stå i en sådan där match men han får rätt många svåra skott på sig.

Vi har hela 5778 åskådare på matchen, imponerande och Luleå är utan tvivel hockeyhetast i landet just nu med två fullsatta lador inför denna, samt dessutom publikrekord i Riksserien.

Nere i APschtaan lyckas de lura dit 4412 åskådare, första matchen hade de 4583. Bara matchen mot oss drog mer än dessa skamliga siffror: 5871, men det berodde väl på nedresta från Norrbotten.

Men man får ju gratulera Apan till en fantastisk målduo. Förutom Erik "bak och fram" Hanses har de också NHL-stjärnan "sållet" som idag var omutlig, nådde ju nästan hela 80% räddningar.

Medan Luleå "bara" har Danne Larsson och Joel Lassinantti samt borta i NHL Anders Grizzly Nilsson: samtliga egna produkter, utbildade i Luleå Hockeys juniorlag. Men vi får väl göra som Apan och köpa vakter i stället; de har ju köpt alla vakter de någonsin haft.
Kommentera