Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703804

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jaha, då har DIFiFlin-nämnden kastat tärning igen då. Jimmie Jump 9 matcher, Wilson 6 matcher. OK, men VARFÖR klarades ig Warulfven Nygren undan förut? Låt oss se på motiveringen:
"beaktar nämnden att Jimmie Eriksson kom in som tredje man i en situation där motspelaren hade full koncentration på den andra Skellefteåspelaren som uppvaktade honom och att motspelaren därför var helt oförmögen att försvara sig. "
Ung EXAKT så som Nygren agerade. Men MoDoiten blev inte svårt skadad. Och han var inte Warulfv som Nygge.
Enough said! Nygren-Gate blir bara värre o värre.
F. ö. anser jag att Warulfven borde förgöras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Jo, Fläskberget Hollywood åkte alltså på nio matcher och det enda jag beklagar är att det inte gäller filmning eftersom det vore värdefullt att man så snart som möjligt markerar genom att utdöma stränga straff till landets vidrigaste filmare.

Tre av matcherna omvandlas till böter och om jag förstår rätt - använder listan Mr Madhawk publicerade för två år sedan men jag tror den gäller fortfarande innebär det att Apan betalar Fläskberget Hollywood en månadslön på mellan 250 000 och 300 000 kronor!

Vore jag apsupporter skulle jag skämmas ögonen av mig att hålla på en klubb som betalar ett sådant sjukt överpris för ett fuskande, fulspelande, filmande föredettings- fläskberg som bara skämmer ut sig.

Det blir j-a konstigt att jämföra straff när de nu kommit på (äntligen) att straffen måste skärpas för huvudsakligt våld.

T ex tycker jag att Luleås Forsbergs olyckliga armbåge mot gårdaren Fernström var klart värre än Normans och Fläskberget och det rimmar dåligt att tidigare haft lägre straffskalor ackompanjerade med bräkande heads-up.

Å andra sidan är den axeltackling i ansiktet på Cam Abbott - som avslutade hans karriär - ett av de vidrigaste övergrepp jag sett på svensk is, fy fan, och där ansåg disciplinnämnden att det var kul att se på sådant, det ska inte straffas.

Men visst fan är DIFiplinnämnden biased efter i vilken klubb den spelare som ska dömas eller odömas spelar. Jag kan tycka att Köplustor, Warulfvar och Gårdare ofta kommit undan med upprörande fulheter - inte bara när Andersson/Lärling myglar bort det och DIFiplinnämnden själv inte får döma utan också när nämnden (o-) dömer. Samtidigt som spelare från andra klubbar - gärna Luleå, men här också Apklubben, får extra kraftiga straff.

Elände elände.
Kommentera