Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1717867

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Förlusten av den bättre Nylander i första matchen blev ödestiger, förmodligen turneringens bäste spelare.

På förhand var ju Sveriges stora akilleshäl backarna där man satsat på stora och relativt tröga backar för att mäta sig med kanadickers och amerikaners fysik.
Det höll ju inte alls mot Finland där deras snabba ytterforwards åkte åttor runt oss.

Tycker inte heller att taktiken att offra allt för att vinna gruppen för att få lättare väg till semin verkar vara någon vidare taktik heller.
Känns som att vi blir för självgoda när vi får leka oss genom kvarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Stark insats av Cam Talbot med Oilers spade i natt. Man mötte Canes och vann med 1-0 på övertid men fick alltså två maxpinnar, efter skotten 30-25 typ.Matchens första stjärna: Cam Talbot förstås.

Man får hålla med om att McLellan matchat vakterna bra och tills vidare utan tvivel Talbot som har förstaspaden men Nilly får säkert chans vid back-to-back eller om Talbot sviktar. I vilket fall har Nilly tagit sig tillbaka till NHL och det ettåriga envägskontrakt på en miljon dollar han gått på denna säsong kommer han säkert att kunna växla till ett nytt.

Att hålla spadar för Oilers är ingen dans på rosor med tabbe på lagets bristande försvar men de ligger inte så långt bakom i divisionen och kommer Connor McDavid tillbaka efter klavikelfrakturen snart kanske de har chans att hänga på fighten om tredjeplats och plats i slutspelet om Stanley Cup. Just nu bara två poäng bakom trean Anaheim fast Oilers har lirat tre matcher fler än Anaheim förstås
Kommentera