Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1727363

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Norran intervjuar fläskberget och frågar:

- Bland motståndarsupportrar finns det många som menar att du filmar. Vad svarar du på det?
- Det är eftersom de är besvikna på att motståndarna måste stoppa mig med ojusta medel och då försöker de påverka domaren.

Det känns faktiskt inte alls bra att en kapten för ett lag i SHL som bland annat har ansvar att företräda klubben och företräda hockey uppför sig så. Först fuskar han osportsligt genom att filma, dvs ljuga om att något skett. Nej, det är inte fråga om någon förstärkning eller så, utan helt enkelt ljug för att fuska. Och därefter fortsätter han att skämma ut sig genom att ljuga vidare.

Ungefär som när han skämde ut svensk hockey genom en superfilmning med vilken han fuskade ut en liten norsk junis. Och sedan ljög om att han blivit trippad. När filmerna spelades upp och han ställdes inför faktum, svarade han att "nu har jag inte tid att svara på fler frågor.

Fläskbergets insatser senaste åren visar att han inte längre håller och han lägger förstås av efter säsongen. Men att han skämmer ut sig som han gör stänker förstås på Apan som belönar honom genom att utse fläskberget till lagkapten. Och betala 250-300 000 netto i månaden för skamligheterna.

I morgon torsdag tar Apan emot Luleå hemma. Ett Luleå som gått lite knackigt på sistone och nu har Apan chans att visa att de håller genom att skärpa till sig och vinna. Det borde de förstås kunna fixa, men laget känns inte riktigt säkert och stabilt trots den rejäla serieledningen. Nog borde de vinna serien och därmed få en lätt resa i slutspelet. Men frågan är om de håller? Eller blir det respass tidigt, som i CHL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "Men frågan är om de håller? Eller blir det respass tidigt, som i CHL?"
I den bästa av världar!
Kommentera