Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1744685

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Till slut tar energin slut när man spelar den här typen av hockey mot ett lag som Frölunda. Är inte målvakten på topp så slutar det i katastrof.
Vid 0-3 skulle man gjort ett målvaktsbyte för det stod tidigt klart att Lassinantti inte var nära en enda puck idag. Förutom målen hade väl frölunda haft 2 stolpskott som han inte varit nära rädda.

Vi får se om detta debacel gör att Osten tänker om i sin hockeyfilosofi.
I ena ringhörnan har vi Färjestad och Luleå som står för en omodern hockey där man mer tänker på spelförstörande moment och i den andra ringhörnan finns Skellefteå, Frölunda, Växjö och även Djurgården ser ut att sikta på den sidan.
Där man vill spela hockey, äga pucken och använda huvudet för att hitta lösningar på problem ute på isen.

Med tanke på värvningen från Växjö så hyser jag inga större förhoppningar om att Osten skulle lärt sig något de senaste åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Ändå går det bättre för Luleå nu än tidigare på 2000-talet så att det går som inte ihop sig. Tycker Luleå kör rätt väg, enkel och tung hockey fungerar alldeles utmärkt. Annan röst i båset samt mer tur med hela och friska nyckelspelare så hade det nog gått hela vägen.....är helt övertygad att vi hade nog varit i final om vi mött SKAIK....Frölunda känns vassare.
Kommentera