Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1754207

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ali the greatest champ there was in noble are of self defense en mästare av sällan skådat slag, Han vann matchen i ringen och utanför med sin kaxiga attityd inför matcherna det var en showman ut i fingerspetsarna!

Rumble in the jungle i Kongo & Thrilla in Manilla var och förblir de 2 legendariska matcher som finns och dem var med Ali INGEN kommer någonsin att komma upp i de fighterna, Man ryser en smula då man tänker allt han gjorde och kallade för i ringen tex:
I sting like a bee and dance like a butterfly dvs ingen han få tar i han efter han gjort sin slag serie, Ali shuffle den mest berömda stegsekvensen han gjorde då han på ett förnedrande sätt dansade bort motståndaren i ringen!

Nej den störste har lämnat in i boxningsvärlden
RIP ALI
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse:
För ca 10 år sen såg jag 3 dokumentärer om honom. Blev slukad av berättelsen, matchen mot Frazier där ingen ville ge sig(Manilla), mot Foreman då hans "stall" var oroliga för att han skulle bli ihjälslagen(When we were kings), sedan en dokumentär på 4an i två delar om Alis liv. Matchen mot Foreman är speciell, jag tyckte väldigt synd om Foreman, samtidigt som man var glad för Alis skull. Det som slog mig mest med Ali var att han var så elegant på alla områden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Halloj alla i sommarvärmen...inatt så reducerade Sharks till 1-2 i matcher mot Pingvinerna efter ännu en jämn match som avgjordes i OT. Mkt spännande matcher att följa och hög kvalite på spelet också :)
På tal om Kaptener...att Crosby är en av världens bästa spelare är det inget snack om, men han har en mörkare sida också i form av filmningar och fula och fega överfall. Hittade en intressant video av detta.
Det som är lite intressant i sammanhanget är att i Elitserien finns det också en Kapten som är känd för samma mörka saker, dvs filmningar och fula och fega påhopp och att det lag han är Kapten för dessutom, som Pingvinerna, har svart och gult som dominerande färger på tröjan. Den enda, men mkt stora skillnaden mellan Crosby och Kaptenen jag pratar om är att Crosby iaf besitter mkt stor hockeytalang, vilket inte den andre Kaptenen har.
Se på videon jag länkar till och ta en funderare vilken Kapten jag tänker på i SHL, som besitter samma skådespelaregenskaper och fula påhoppegenskaper som Crosby :)
Hihihihihihihhiihi

www.youtube.com/watch?v=FhsYlz1mG1c
Kommentera