Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1757857

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag försökte se om det finns kommentarer om Apmatchen i Apboken, men apmonstret sitter och gnyr om andra enligt honom viktigare frågor. Som t ex att karakterisera en spelare som Sanny Lindström betecknat som en av seriens starkaste forwards som "en smutsig kloakråtta med glappkäft".

En av apmonstrets synpunkter är tydligen att han blivit ledsen i ögat och snyftar Buhu, Buhu över att aporna blir kallade för apor.

Lille apmonster. Det finns en naturlig förklaring till det. Många lag i SHL har valt att låta sig representeras av djur som björnar, vargar, lejon m m.

Men ett lag har valt ett helt annat djur, som synes.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu kommer Apan!

Fick PP och ett pass från köpespelaren Emil Petterson till köpespelaren Sebastian Aho och sedan till köpespelaren Calof - och Vips! står det 2-2.

Därefter PP för Wien men det ser ut att ha runnit ut i sanden, trots att Apan har fyrtioprocentaren hanses i mål. Ser jag rätt återstår det tre minuter av tredje perioden.

Men nu måste väl den riktiga Apkarusellen dra igång snart? Det handlar ju om ett Kalle Anka-lag* de möter, det måste ju sluta i kross?

*enligt apmonstret
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du vet väll alla känner apan men apan känner inge, Så ledes inget mål för Apan för dem känner ingen :)
Kommentera