Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1758405

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Våra KHL-spelare är i farten.

Viktor Fasth började ju med spaden för CSKA igår men blev utbytt tidigt i andra perioden då han släppt in 3 mål.

Salavat leder i slutet av tredje perioden mot Reverstal med 3-2 och Limpan Omark har minst en poäng i matchen.

Henrik Karlsson fick ta båsdörren när Barys förlorade borta mot Magnitogorsk Novokuznetsk med 4-2.

Och så väntar vi på att se om avelsdjuret mApkyss får ta spade när Spartak tar emot Jokerit senare ikväll, eller om hans streck av förluster givit tränarna kalla fötter. Eller om KHL låter ex-Aporna stanna utanför isen, som de tidigare Jocke Lindström och fläskberget Hollywood ofta fick.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Öh du! Rättelse angående Jimmie i SKA...hans vara eller inte vara i att spela schysst torde du veta vad jag tycker(skandalöst att ha en kapten som slänger sig som han gör...min åsikt). Åter till hans vara i SKA var allt annat än lite speltid. Endast tre spelare i laget som hade mer speltid...flest byten per match i snitt...tacklades mest...blockerade flest skott...å flest spelade matcher.

Å sen Jockes säsong var betydligt mindre lyckad...en helt annan "story"

Fast åter till Jimmie å hans rent av skandallösa beteende som borde bestraffas HELVETISKT hårdare i Svensk hokky...ja inte bara han utan alla som sysslar med skiten.

Var tidigare även fanatisk supporter av Man United...hade stenkoll på förutom A-laget även reservlaget plus juniorlaget. Men intresset dog ut sen Engelsmännen var tvungen att haka på resten av världen då det gäller "Hollywood" fasonerna. Har för mig att Ferguson å Wenger hade stormöte med FA å andra tränare å General managers i de två högsta serierna i England efter säsongen 1996 om att dom också skulle börja filma som resten av världen gjorde. Det blev nerröstat utav bara fan så då tog dom kontakt med Platini å UEFA men därifrån kom det bara fram att filmningar tillhör fotbollen. Så det var bara att gilla läget.

Å nu verkar det som det kommer mer å mer inom hokkyn också...åtminstone den Europeiska delen...å just detta faktum gör att sett ur min synvinkel så håller intresset för hokkyn börjar tyna bort. För faktum är att ALLA lag har spelare som gärna när nöden "kräver" dyker lite extra lätt...å i mitt tycke är det en form av doping(fusk)

I Skellefte utan tvekan Jimmie...men kommer ihåg 8-1 matchen mot Färjestad 13/14 där Forssell gjorde en Anja Pärssons säl...förjävligt att en spelare som Erik gör sån skit. Ett annat minne är Christian Berglund som sjönk ihop likt skjuten av en älgstudsare när Niclas Burström(lättast i SHL) höll handsken i ryggslutet...nä fy FAAN!!

Har länkat till Garpenlövs krönika i ämnet tidigare...men behöver upprepas...
Kommentera