Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1763157

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och fyfan!

Luleå har helt ägt sönder Apan i andra perioden men har bara 1-1 efter det att Aporna stått för en j-a massa extremt fula regelbrott, vanligen signerade fläskberget, men zebrorna har gång på gång inte dömt Apan för det utan i stället hittat på att döma mot Luleå.

Och med ett bar minuter kvar av perioden får den j-a jocke chansen och drar upp ett skott i bortre kryseet. 2-1 för Apan.

Spelmässigt är Luleå det bättre laget men Apan har hållt sig kvar genom upprepade regelbrott som (de antagligen köpta, jag kan inte förklara det på annat sätt ) zebrorna blundar för och sedan straffar Luleå för påhitt.

FY FUCKING FAN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå spelar hårt fysisk rolig hockey även om vi har svårt att göra mål ibland och det leder till att vi förlorar nån gång då o då. Men så jädra stolt över vårt lag.
SKE spelar inte fysisk hockey utan fult ohederligt och fegt. Och detta främst från en spelare man väljer till Kapten men nu har han sin vapendragare Jockey Lindström tillbakamed sitt ridspö... Usch.
Skulle skämmas om jag vore fan av den klubben, men att den insikten finns vore nog att hoppas på för mycket. ..
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Äh! Köpta dommare...knappast...snarare lika kassa som förra året. Förhoppningsvis så får han avstängning för "slewfooten"...
Kommentera