Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1763166

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Äh! Köpta dommare...knappast...snarare lika kassa som förra året. Förhoppningsvis så får han avstängning för "slewfooten"...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Ja, du har ju rätt att man har svårt att tro att Apan köper domare. Skulle det ske förutsätter jag att klubben skulle bli diskvalificerad och nedflyttat minst en division.

Men det är helt sjukt hur zebrorna kan döma mot hemmalaget och mot bortalaget i sådan utsträckning som de gjort idag. Att Nord kan vara helt borta vet man ju, men tänkte att Rantala kunde ha balanserat det hela.

Det är dock tufft att via TV direkt kunna se vilken av huvuddomarna som står för alla sjukt felaktiga domslut.

Vi hoppas iaf att den rättskipande ordningen med war room inklusive referensgrupp skickar fläskbergets slewfoot till Difiplinnämnden och att den tar sitt ansvar för svensk hockey och besparar oss från nämnda fläskberg så många matcher som möjligt.

Jag har redan visat en flagranti hur fläskberget agerade vid två riktigt viktiga situationer i matcher men det finns massor där fläskberget skämmer ut sig och skulle jag ha tid hade jag plockat fram sådana så snart nämnde fläskberg är på isen. FY FAN SÅ VIDRIG HAN ÄR.

När det gäller matchen tog Luleå helt över andra perioden medan Apan var svag. Vi kommer ihåg matchen igår och hur Luleå tog över totalt, men Apan flytvann på straffar, och hoppas på att Luleå på samma sätt pressar ned nämnda Apa ännu mer idag!
Kommentera