Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1763831

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Största problemet med World Cup är att det bara spelas gnethockey där man tänker defensivt först i alla lägen där Team NA var undantaget.

Det näst största problemet är att Kanada är för överlägsna som lag vilket gör turneringen i princip ointressant.

Kanada vs Europa över en 7-matchersserie skulle kännas mera intressant ur ett tävlingsmässigt perspektiv än dagens upplägg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar och Daddeh....Nja, håller inte riktigt med er. Tycker inte att det spelats någon gnethockey stort sett över hela World Cup har det snarare vart tvärtom, mkt rolig och underhållande hockey med de bästa i världen.
Sen tycker jag iaf att det är lite kul med Team Europa och team Nord Amerika...bättre och mer hockeykunniga lag än typ ett renodlat Tyskland eller Schweiz.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Jag håller med dig om att det var ganska gnetig hockey, även fast man fick njuta av flera riktigt bra matcher pga den höga skillnivån hos samtliga lag. Tjeckien vs Europa var däremot en match jag önskar att jag hade undvikit att titta på.

Jag har svårt att se detta bli någon succe så länge mixade lag är med. Vem förutom Europas spelare och ledare kommer ens att bry sig om de vänder på finalen och lyckas vinna den?

Jag ogillade WC-formatet redan från början och anser fortfarande att OS-hockeyn är en vida överlägsen plattform för världens bästa spelare att göra upp om vem som egentligen är bäst.
Kommentera