115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1768147

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Warulfven är riktigt starka i anfallsspelet. Tar sig in och lyckas snabbt lira upp chanser för tunga direktskott på distans. Tror det varit 4-5 stycken redan, men Lassi har tack och lov tagit allt.

Luleå har haft lika mycket ändå, speciellt genom snabba spelvändningar och kontringar och senaste minuterna allt mer Luleå som trycker på i Ulfvazonen. Luleås tryck senaste minuterna skulle definitivt ha motiverat en 1-0-ledning, men i stället sätter Warulfven precis nu 0-1 sedan Joakim Nygårds trasslar sig igenom fyra Luleåspelare där speciellt Kennedy och Melart bara står och ser på medan Nygårds kan småflytartat tråcklar sig igenom och framför Lassi passar fri Ulfv som då med öppen burhalva petar in målet. Mycket svagt av Luleås spelare som till 100% får ta på sig målet.

Strax efter pangar en Ulfv in 0-2 högt under ribban från 4-5 meter strax efter tekning och med spelare mellan ser nog Lassi inget alls.

Men en minut senare, också efter tekning, pangar Melart på från blå och pucken in högt bakom Haugen. 1-2!