Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1770473

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag väntar med spänning på din hyllning till Adam Larsson som förvandlat Oilers till ett vinnande lag ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Idag kan man läsa i tidningarna hur det rasas mot en klubb i SHL. Bland annat kan vi läsa:

"...får hård kritik för sin Ladies Night på sociala medier... anordnar klubben Ladies Night för att locka fler kvinnor ...tjejkvällen får kritik på sociala medier, bland annat för att man förstärker stereotyper när man lockar kvinnor med goodiebags, bubbel och modevisning snarare än hockeymatchen...."Är det helt jävla otänkbart att kvinnor går på hockey för att de gillar hockey" rasar en kritiker...Klubben gör reklam med: Nu är det hög tid att samla tjejgänget för en helkväll...
Tjejer som är sugna på att uppleva högklassig ishockey får följande erbjudande...Vid ankomst bjuder vi på ett glas mousserande samt tilltugg...Få en exklusiv goodiebag...Mingel – Vi bjuder på ett glas mousserande med tilltugg...Modevisning med höstens trender...Bland de som rasar skrivs: förstärker könsstereotyper när man använder sig av goodiebags, bubbel och modevisning för att locka kvinnor till en hockeymatch. Hur de går sisådär 50 år tillbaka i tiden. Och att signalerna man samtidigt sänder är att kvinnor inte kan attraheras av hockeyn i sig, vilket blir märkligt i relation till alla kvinnliga fans. Initiativet ”Ladies night” är förstås riktigt rutten.
Det känns väldigt mycket skygglappar på – och nada, noll förnimmelse av att vara politiskt korrekt."

Jag kan bara hålla med.

Att Apan behandlar kvinnor på det här sättet är riktigt generande. De borde inse att vill de göra något för Apschtaans kvinnor är det enda att se till att de får spela hockey om de vill. I stället för att lura dem till arenan med modevisning och rosa paraplydrinkar med ena handen, samtidigt som de påstår sig ha en värdegrunnnnnd med andra handen.

Sedan upptäcker jag att den klubb som skämt ut sig ovan är Läjkrarna. Har Apsmittan spridits?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Jag har ingen koll alls, men litar på din kunskap:

Nu är det dags att hylla Adam Larsson som förvandlat Oilers till ett vinnande lag!

Oljan har ju tidigare läckt som ett såll eftersom back- och försvarsspelet varit så extremt uselt. Som utomstående har man haft uppfattningen att det varit en medveten strategi av Oljan, i syfte att komma sist år efter år för att plocka billiga draftettor som forwards och först när man varit klara med linorna ta och fixa till backsidan.

Under den här tiden har det varit NHLs svåraste vaktuppdrag att ta Oljans spade, något som bl a Viktor Fasth och Anders Nilsson fått känna av.

Men nu verkar Oljan ändra riktning. Många av draftettorna/motsvarande har inte alls funkat hos oljan och i somras kastade man ut sin dåvarande tidigare forwardsstjärna för att plocka in ex-Apan Adam Larsson; en affär som då av flera karakteriserades som NHLs sämsta någonsin. Men ett flertal rykten gjorde göllande att den de släppte - Taylor Hall - var en eländig locker room cancer - och nu, när säsongen startat har förvärvet av Adam visat sig vara ett genidrag eftersom han blivit en rese i försvaret och plötsligt börjar nu Oljan ha ett försvarsspel för första gången på evigheter. Kanske dags för att nå slutspelet om Stanley Cup för första gången i mannaminne?

Stort grattis till Adam och all lycka till i fortsättningen:-)

Trevligt att se att någon ex-apa lyckas, det har ju tidigare varit förtvivlat tunt med sådana.

(OK så, Råkkarn?)
Kommentera