Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1783047

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hej där Zigge! No see long time, men jag anade och hoppades att du skulle komma hit nu nät det börjar lacka mot jul så vi kan ta itu med an av årets viktigaste händelse, t o m mer betydelsefull än Bengt Feldreichs falsettsång.

Nej, Busen har också avvaktat. Så vi är sent ute. För att använda en rysk spionterm: Läget är komplicerat och allvarligt.

Jag har ett dilemma - är dygnet runt beredskap till måndag vilket kräver att man är skärpt och jag avstår öl och annat viktigt under tiden. Väntar jag till nästa helg är det den 17e och det kan vara kritiskt för då kan det vara ursupet, sa Wadman.

Har avvaktat med att inventera marknaden men det kanske blir nödvändigt att bunkra för Juhla Öhl Provning under helgen, följt av serietestning under veckan och inköp så snart man identifierat hållbara dryckjom?!

Har du hunnit testa något ännu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nej jag ligger också efter med testandet, blev whiskey-provning igår - får väl börja attackera Jul-utgåvorna å det snaraste. Men vi vet ju ijenkligen,att Staro o Zeunertz e bästigast - alltid.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Före match och Tåström Slindström har plockat fram Skuggan för att intervjua honom, men inleder med att runka Way Hollo en minut medan de låter Skuggan vänta.

Respektslöst.

Att låtta Skuggan stå och lyssna på sådana kioskerliga funderingar när de har Skuggan, en riktig och legendarisk stjärna, överlägsen kioskbesökare Way Hollo, framför sig.
Kommentera