Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784854

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: När det gäller Puljujärvi kan du nog lugnt räkna bort att Luleå var där och fiskade. Då hade de knappast "glömt" att nämna det och bara pekat ut Apan. Kom ihåg att på den tiden var Apan inget speciellt big deal; de hade bara senaste >30 åren lirat en final och nyss förlorat den.

Luleå hade nog varit en betydligt större konkurrent då; välkänt i norr med mycket matchsamarbete med Kärpät varje år, dessutom så nära Tornio att Jesse i stort sett kunde ha bott kvar hemma och spelat för Luleå eller för den delen tidigt fått pröva seniorspel i Luleås farmarklubb Asplöven - bara en promenad över bron från jesses hemstad Tornio.

Nej, hade också Luleå försökt lura till sig (Sebastion Ahos ord, inte mina) Jesse Puljujärvi när han precis fyllt 13 år, då hade de knappast missat att nämna det.

Förresten, apropos Anton Öhman. Fick han inte lånas hem till Burkölen vid ett tillfälle följt av att Apsupportrarna raaaaasade och därefter på årsmötet krävde att en apspelare aldrig mer skulle lånas ut till Burkölen? Vilket Aplasse J garanterade. Och sedan bröt, så det var tydligen en s k Apsanning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Var det bara Skelleftesupportrarna som rasade...ja enligt dig men fel fel fel! Här i Ume vill dom ICKE ha hjälp av Skellefteå i fortsättningen...hellre rasar dom ur till ettan än "låna" in nåt...åtminstone om man hör snacket på arbetsgolvet...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sju minuter spelade av andra perioden och mestadels förlagt i buffelzonen, verkar som att karolinerna är dubbelt så snabba som bufflarna. Eller så spar de orken för tredje perioden?

Ändå fortfarande bara 1-0 för karolinerna samt bara 3-1 i skott i andra för karolinerna.

Anders Nilsson ser väldigt lugn och stabil ut i målet och får beröm av kommentatorerna.
Kommentera