Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784961

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare:
Självklart kan Du ha rätt i vissa delar, det tar jag INTE ifrån dig!
Det märkliga är att om det gäller Löven/Luleå så är det alltid en fråga om mobbing, om det gäller SKAIK då är det frågan om utveckling..
Jag menar det finns flera saker som säger samma sak i SKAIK, bara att ta "Hanses gate" som ett exempel!!
Där ledarna av föreningen går ut i pressen och snackar vitt och brett om att vi har fullt förtroende på våra vakter och sen vänder sig om och gör tvärtom, ja men just då är det utveckling det är frågan om!!

Om nu nämnde Öhman skrev in sig på hockeygym i Skeå, Du tror inte då att hans intuition var att krita på för SKAIK junisar, kan vara så att han antydde detta..

Nog om detta nu och vi ska inte kasta paj i Luleå boken om detta ämne, men även Du måste inse fakta och se hur det sköts uppe i norra Västerbotten, bevisen talar liksom för sig själv när er GM/SC står i pressen och snackar brett och sedan ska ni fans sitta och dementera uppgifterna..
Men som sagt, vi lämnar detta nu, GodJul på dig föresten.. :D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Ouphf! Håller till fullo med att en hel del som Skellefte har för sig ser/är inte bra...å även om en hel del rivalsupportrar har mycket agg och åsikter om Skelleftes "värdegrund" så lär inte jag sluta att hålla på dom eller ÄNNU värre byta lag som en hel del Lövare gjort då ni gick på dekis...å Skellefte började vandringen upp till topplaceringar i elitserien/SHL.

Å angående Öhmangate så är det trots allt lite märkligt att Aho skrev på samtidigt men fick spela på som vanligt...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att Rit-Ola vill till Trottoarkantens IF. Av skattetekniska skäl kan han dock inte göra det i januari. Det betyder väl att hans inkomster för 2016 i Swiss vill han behålla utan att behöva skatta i Sverige för.

Allt är klart, ryktas det enligt Mr Madhawk. Det gäller bara att Apan säger ja.

Jag tycker definitivt att Apan ska säga nej.

Inte för att jag vill att Trottoaren ska drabbas. Det vore väl kul för dem att få hem Rit-Ola.

Men för att jag tycker att Rit-Ola ska drabbas. När jag tittade igenom hans CV fann jag att han i stort sett hela sin karriär myglat sig ifrån skrivna kontrakt och skitit i om det drabbat klubben i fråga. Bara det gynnat honom.

För några år sedan tyckte jag som utomstående att han "tappat formen rejält i MooDoo" och fick då bryta sitt kontrakt för att gå till Trottoaren, där han helt mirakulöst blev kanonbra igen. Min misstanke var den att han medvetet skitspelat för att kunna släppas. Hyggligt mot MooDoo, som betalade hans lön.

Våren 2015 drabbades han av svår knäskada men skrev tvåårigt kontrakt med Apan. Under första halva året bara för att Apan fick bekosta hans rehabilitering men sista månaderna var han OK igen och spelade då bra för Apan.

Så bra att han kunde erbjudas välbetalt jobb utomlands. Apan, som anställt honom trots hans skada hade räknat med att få använda honom och ha bra nytta av honom säsong två, dvs den nuvarande säsongen.

Men det myglade Rit-Ola bort, genom att gny om att han blev "yr" när han flög. Dvs han hävdade att han hade Menieres sjukdom, men hela historien luktade mygel lång väg och med bakgrunden att han alltid myglat sig ifrån skrivna kontrakt när det passade honom luktade det mer illa än vanligt.

I Schweiz har han kunnat åka tåg till matcherna men visst har han flugit och nu ska han alltså helt mirakulöst kunna flyga igen, trots sitt svååååååra handikapp.

Jag tror att han ljuger när det passar honom och att han inte bör tillåtas komma undan från det igen. Alternativt att Apan begär att han betalar skadestånd några millar.
Kommentera