Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784952

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Mobbningen av Öhman är fakta...iåmed han skrev på för att gå hokkygym i Skellefteå så var hans saga all i löven...flyttades först från A-gänget till B-gänget...fick nada speltid...fick avsluta säsongen i Vännäs...lövenledarna påstod att han inte platsade.

Å vad det gäller Wallmark så har du kopplingen i hans pappa som är lövare i blod och märg...fast det har ju bytts ut lite i ungdomshokkytränarna sen dess...å jag tror inte det är riktigt samma hets nu som då faktiskt. Å vad denne Robin skriver om i denna krönika hjälpte inte Öhman då han hade gjort sitt val...att gå på att annat gym...

Å vad det gäller lån mellan klubbarna så torde du veta likväl som jag att låna spelare mellan lagen gillas inte av supportrar...Skellefte supportrar vill inte ha löven som farmar lag och löven dito vill inte verka vara ett sådant lag...å trots allt så finns det en hel del företagsägare i Umeå som tillhör just dessa supportrar(Green Devils)...

Tror Du hör det Du vill höra...jo tjena! 30+ år bland genom åren tusentals lövare...surrade hokky...ja i princip bara hokky med Wasa grundaren av TCIM medans han var på samma avdelning...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare:
Självklart kan Du ha rätt i vissa delar, det tar jag INTE ifrån dig!
Det märkliga är att om det gäller Löven/Luleå så är det alltid en fråga om mobbing, om det gäller SKAIK då är det frågan om utveckling..
Jag menar det finns flera saker som säger samma sak i SKAIK, bara att ta "Hanses gate" som ett exempel!!
Där ledarna av föreningen går ut i pressen och snackar vitt och brett om att vi har fullt förtroende på våra vakter och sen vänder sig om och gör tvärtom, ja men just då är det utveckling det är frågan om!!

Om nu nämnde Öhman skrev in sig på hockeygym i Skeå, Du tror inte då att hans intuition var att krita på för SKAIK junisar, kan vara så att han antydde detta..

Nog om detta nu och vi ska inte kasta paj i Luleå boken om detta ämne, men även Du måste inse fakta och se hur det sköts uppe i norra Västerbotten, bevisen talar liksom för sig själv när er GM/SC står i pressen och snackar brett och sedan ska ni fans sitta och dementera uppgifterna..
Men som sagt, vi lämnar detta nu, GodJul på dig föresten.. :D
Kommentera