Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784933

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare:
Tror att Du hör det Du vill höra..
Självklart så muttras det en del när en spelare går till MoDo eller Luleå, men samtidigt har Löven bra mycket bättre kontakt/respekt för dessa två lag..

Visst spelar den grundlagda rivaliteten en stor roll mellan Löven och SKAIK men dessa två lag gör inte sina värvningar av spelare som nu SKAIK gör!! Ta tex. värvningen av E Andersson som ni vände till att det var vårt fel hur han bemöttes i Umeå när SKAIK hade den dåliga smaken att spela honom i träningsmatchen efteråt.. Ta tex. när SKAIK var på ruinens brant och minutrar från KK så hjälpte Löven er med att skriva av deras fodringar!!
Vad gjorde SKAIK när Löven var i en liknande situation?
Dom skrattade Löven i ansiktet!!

Dessa detaljer är tagna ur "modern" tid, och tycker att det är kul att se att ni fortfarande har flaggor på läktaren där det står "Hata Löven" och även svarar Luleåklacken med att skrika den ramsan!!
Dessutom vet jag inte vart Du fått det där om mobbingen ifrån, mig veterligen har Wallmark inga problem med att tex. träna med Löven om sommaren!!

Varför Löven inte lånar nån spelare från SKAIK beror på att dessa "lån" inte tillför nått och att när vi "lånade" in en forward av Luleå tidigare ett par matcher fick vi låna den som toppleverar i Luleås J20, viss skillnad på det än att låna in en från fjärdelinan i ert J20..

Tycker att Du ska läsa igenom krönikan som Robin skrev i VF, där kan vi snacka om mobbing och det är då 10-åringar det handlar om!!!!
(finns att hitta under ett inlägg som jag skickade till Yoda i SKAIK boken)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Mobbningen av Öhman är fakta...iåmed han skrev på för att gå hokkygym i Skellefteå så var hans saga all i löven...flyttades först från A-gänget till B-gänget...fick nada speltid...fick avsluta säsongen i Vännäs...lövenledarna påstod att han inte platsade.

Å vad det gäller Wallmark så har du kopplingen i hans pappa som är lövare i blod och märg...fast det har ju bytts ut lite i ungdomshokkytränarna sen dess...å jag tror inte det är riktigt samma hets nu som då faktiskt. Å vad denne Robin skriver om i denna krönika hjälpte inte Öhman då han hade gjort sitt val...att gå på att annat gym...

Å vad det gäller lån mellan klubbarna så torde du veta likväl som jag att låna spelare mellan lagen gillas inte av supportrar...Skellefte supportrar vill inte ha löven som farmar lag och löven dito vill inte verka vara ett sådant lag...å trots allt så finns det en hel del företagsägare i Umeå som tillhör just dessa supportrar(Green Devils)...

Tror Du hör det Du vill höra...jo tjena! 30+ år bland genom åren tusentals lövare...surrade hokky...ja i princip bara hokky med Wasa grundaren av TCIM medans han var på samma avdelning...
Kommentera