Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788610

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollar lite på Ulfven-Apan. Nyss avblåsning då köpespelaren Ortio blockerar pucken. Framför honom står en Ulfv.

Som straff till Ulfven, för att han står där helt stilla och ser på, får han en crosschecking av en Apa i ryggen som slår omkull honom.

Det var lite för billigt, tycker en annan Apa, som modigt bakifrån lägger armen runt halsen på den fallne ulfven och sliter ned honom bakåt på isen.

Då tycker en annan ulfv att det räcker och försöker få tag på apan för att han ska släppa.

Men det skulle han inte ha gjort.

För då hoppar en tredje apa på honom. Modigt bakifrån, som de andra aporne. Och liksom den andre, lägger han en halskrok runt ulfven för att slita ned honom.

Men lyckas inte riktigt, och ulfven vänder sig om.

Det var otrevligt gjort, att vända sig om, tycker apa, som börjar mata slag i ansiktet på ulfven innan zebran hinner emellan.

Så, vad är det vi ser?

Tre omedelbara utvisningar på apor tycker jag och då är det rent objektivt.

Men vad händer?

Zebrorne tar ut en apa bara. Och dessutom en ulfv!

Skandal, men å andra sidan en skandal som tycks upprepas så snart apan är på isen. Det här är ju "fläskbergethockey". En usel ursäkt för riktig hockey i form av apans variant av rallarslagsmål på krog; ett vämjeligt uppträdande som de kommer undan med sedan aptränarna gnällt och klagat tillräckligt på domarna som ledsnat. Och inte bara fläskberget tillåts sabotera hockeyn så här, alla med aptröja har fribiljett till destruktiv gyttjebrottning.

Fläskberget är tydligen tillbaka ikväll, men jag har då inte sett honom. Gissningsvis har han ännu inte hunnit fram någonstans där pucken är; nej, han spelar inte med skydden på skridskoskenorna. Det ser bara så ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Eh...igentligen är det ju inte riktigt så...eller det är ju det spel ulfvarna håller på med så gott som alla avblåsningar runt egen kasse...å allra helst då Tollefsen är inne. Han verkar trigga HELA sitt lag då han är inne å "städar"...plus att det finns en viss "höjdhoppare" med i faggorna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och Pungen pangar in 4-1 i PP i slutet av period två.

Den jäkla Salmela får pucken i tekningscirkeln medan Sylvegård helt skymmer Lassi och Salmela väntar och väntar till han har en lucka under ribban, liten som en puck, och prickskjuter målet.

ALltid ett nöje att se folk som kan placera puckarna så snyggt. Synd det är MOT Luleå bara.
Kommentera