Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788617

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Eh...igentligen är det ju inte riktigt så...eller det är ju det spel ulfvarna håller på med så gott som alla avblåsningar runt egen kasse...å allra helst då Tollefsen är inne. Han verkar trigga HELA sitt lag då han är inne å "städar"...plus att det finns en viss "höjdhoppare" med i faggorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helt oväntat - Luleå får PP - och Luleå spelar ett snabbt och vinnande PP där pungens box blir liten och ineffektiv. Snabba pass och flera spelare i lägen att få puck för Luleå. Och det är INTE standard-PP-spelarna vi har inne. Det hela slutar med att Einar Emanuelsson letar upp lucka och sätter 5-2.

Trevligt att se. Musen som röt. Bra, Skuggan, att släppa till de hetare spelarna oavsett vad det är för nummer på ryggen. Nog har vi ett antal äldre som inte får speciellt mycket gjort och ungdomarna Emanuelsson och Lundström har helt annan fart. Liksom nu skadade storebror Emanuelsson och Juntilla.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: He he, OK. Fint att du korrigerar min svårt subjektiva uppfattning efter att ha sett någon minut av matchen.

Antar att det är en speciell match - Ulfven har en massa spelare borta, Apan likaså - och Apan söker sitt förlorade spel efter många matcher i rad utan att det fungerat, liksom Ulfven efter en fin inledning av serien därefter sedan länge inte fungerat utan långsamt men säkert sjunkit i tabellen, snart nere i "Luleånivå".

I Linköping får Luleå nu PP, fullständigt felaktigt dömt. Pungen Persson och Luleås Lagacé svänger samtidigt upp och åker i riktning där de kommer att kollidera och det gör de också. Pungen något framför Lagacé, som faller. Och Pungen utvisas! Helt obegripligt. Nåja, Luleå kör igenom två minuter utan att skapa något alls, så värre skada blev det inte.

I stället pangar Pungen in 5-1 när de blivit fulltaliga. Jaja. Idag är vi grymt avslöjade. Kan inte ens stoppa pungarne där deras giftiga forwards får full lekstuga mot stackars Lassi - utan Lassi hade det redan varit tvåsiffrigt.
Kommentera