Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788676

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helt oväntat - Luleå får PP - och Luleå spelar ett snabbt och vinnande PP där pungens box blir liten och ineffektiv. Snabba pass och flera spelare i lägen att få puck för Luleå. Och det är INTE standard-PP-spelarna vi har inne. Det hela slutar med att Einar Emanuelsson letar upp lucka och sätter 5-2.

Trevligt att se. Musen som röt. Bra, Skuggan, att släppa till de hetare spelarna oavsett vad det är för nummer på ryggen. Nog har vi ett antal äldre som inte får speciellt mycket gjort och ungdomarna Emanuelsson och Lundström har helt annan fart. Liksom nu skadade storebror Emanuelsson och Juntilla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan kvitterat. Det är Aho, som drar iväg ett enkelt skott från kanten och Ulfvens vakt ser det hela tiden. Definitivt en prestation att kunna sila in den pucken, det skulle nog ingen annan vakt i SHL ha fixat. Men Ulfven har ju den Apa-utbildade vakten, från egna Apa-led, Stefan Steen i målet, och det förklarar väl saken.

Ett mål, som kommer att platsa på listan årets tavlor i SHL. Utom i Norran, där man kommer att förklara att det var ett "fantastiskt mål av Aho".

Apropos Aho. Aporne har ju i åratal förklarat att Sebastian Aho kommer att bli NHL-stjärna och allt ser ju ut att fungera ditåt med det lilla undantaget att inget NHL-lag vill ha honom (ungefär som när mApkyss Svensson förklarade att han bestämt att nu skulle han bli NHL-stjärna).

Men nu har jag upptäckt att Apan haft rätt hela tiden! I NHL spelar nu en stjärna från nordligaste Norden och han höjs till skyarna som en riktig stjärna - och han heter: Sebstian Aho.

Aporna hade alltså helt rätt. Sebastian Aho blev stjärna i NHl. Med det lilla undantaget att det handlar om Sebastian Aho från Uleå, inte Sebastian Aho från Umeå. Men rätt hade de. På apors vis.
Kommentera