Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788708

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan kvitterat. Det är Aho, som drar iväg ett enkelt skott från kanten och Ulfvens vakt ser det hela tiden. Definitivt en prestation att kunna sila in den pucken, det skulle nog ingen annan vakt i SHL ha fixat. Men Ulfven har ju den Apa-utbildade vakten, från egna Apa-led, Stefan Steen i målet, och det förklarar väl saken.

Ett mål, som kommer att platsa på listan årets tavlor i SHL. Utom i Norran, där man kommer att förklara att det var ett "fantastiskt mål av Aho".

Apropos Aho. Aporne har ju i åratal förklarat att Sebastian Aho kommer att bli NHL-stjärna och allt ser ju ut att fungera ditåt med det lilla undantaget att inget NHL-lag vill ha honom (ungefär som när mApkyss Svensson förklarade att han bestämt att nu skulle han bli NHL-stjärna).

Men nu har jag upptäckt att Apan haft rätt hela tiden! I NHL spelar nu en stjärna från nordligaste Norden och han höjs till skyarna som en riktig stjärna - och han heter: Sebstian Aho.

Aporna hade alltså helt rätt. Sebastian Aho blev stjärna i NHl. Med det lilla undantaget att det handlar om Sebastian Aho från Uleå, inte Sebastian Aho från Umeå. Men rätt hade de. På apors vis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vilken sjuk avslutning, men underbar om man är Apa, förmodar jag.

Matchen går mot förlängning, bara tio sekunder kvar och Warulfven försöker gå till attack, men tappar pucken.

Då kontrar highsticking Lindström och Per Lindholm med pucken mot en Ulfv. Ulfven gör precis rätt, lämnar åt vakten att ta skottet från Lindström medan han själv slänger sig på isen för att blockera passning till Lindholm.

Men den jädra highsticking Lindström lyfter pucken ÖVER den liggande Ulfven och Lindholm klipper till och träffar pucken mer eller mindre i luften men får den mot mål.

Ukfven har ju ingen riktig vakt, som vi var inne på. En riktig vakt hade definitivt hunnit läsa passet och ställa sig rätt, men Ap-utbildade ur egna Ap-led kommande Steen (som i fjol skickade Apan till final, sedan aporna överfallit och skadat den riktige vakten) blir perplex och kastar sig runt på något underligt sätt så att han täcker ungefär 1/5 av målet och Lindholms chansslag finner de övriga 4/5 och Apan får 1-2 med 2,2 sekunder kvar av matchen.

En jättetavla och en usel aktion av Steen och två mål och 0 poäng. Grattis till flyt-Apan. Det satt långt inne, mot en Ulfv med - vad har de - 9 skadade, men de lyckades.

Två trepoängare i rad nu för Apan. Först genom domarskandalen mot Rögle och nu genom supersålletsteen.

Jag tycker att det ska bli kul att möta Apan snart.
Uppladdat:

450x300-thumb_499.jpgthumb_499.jpg

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: DVSF...2 jävla sekunder...okej flyt nu i 2 matcher i rad...kan man hoppas på 3 raka ;)
Kommentera