Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788723

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vilken sjuk avslutning, men underbar om man är Apa, förmodar jag.

Matchen går mot förlängning, bara tio sekunder kvar och Warulfven försöker gå till attack, men tappar pucken.

Då kontrar highsticking Lindström och Per Lindholm med pucken mot en Ulfv. Ulfven gör precis rätt, lämnar åt vakten att ta skottet från Lindström medan han själv slänger sig på isen för att blockera passning till Lindholm.

Men den jädra highsticking Lindström lyfter pucken ÖVER den liggande Ulfven och Lindholm klipper till och träffar pucken mer eller mindre i luften men får den mot mål.

Ukfven har ju ingen riktig vakt, som vi var inne på. En riktig vakt hade definitivt hunnit läsa passet och ställa sig rätt, men Ap-utbildade ur egna Ap-led kommande Steen (som i fjol skickade Apan till final, sedan aporna överfallit och skadat den riktige vakten) blir perplex och kastar sig runt på något underligt sätt så att han täcker ungefär 1/5 av målet och Lindholms chansslag finner de övriga 4/5 och Apan får 1-2 med 2,2 sekunder kvar av matchen.

En jättetavla och en usel aktion av Steen och två mål och 0 poäng. Grattis till flyt-Apan. Det satt långt inne, mot en Ulfv med - vad har de - 9 skadade, men de lyckades.

Två trepoängare i rad nu för Apan. Först genom domarskandalen mot Rögle och nu genom supersålletsteen.

Jag tycker att det ska bli kul att möta Apan snart.
Uppladdat:

450x300-thumb_499.jpgthumb_499.jpg

Kommentera