Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1798416

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tycker att de skulle göra det hela med Sweden hockey games till en fest och inte snåla. Bjud in barn och ungdomar som gillar hockey gratis. Det kan man ta via föreningarna runt om där turneringen spelas. Sälj resten av biljetterna för 100 kr styck. Bunkra upp med godis hamburgare korv och en massa olika supporterprylar att sälja på plats. Sen går det säkert att ordna till roliga grejer innan matcherna och i pauserna. Det ska vara roligt billigt och en fest att gå och kolla på Tre Kronor. Ännu värre är det med bandyn. Där skulle det också behövas mer fest och lågt pris på inträdet. Hörde att det kostat en 400 kr att gå på Kazakstan Norge. Drog inte många. Snålhet bedrar vishet som det heter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
lifesson: Bra tankar. Det var väl 2-3 000 i Scandinavium och det borde väl räcka som information för att förbundet ska ha krismöte för att ordna upp det hela; att se till att det blir 5 ggr fler nästa gång.

De snackar samma trötta skit om att "testa SHL-spelare i internationell miljö" men alla inser att knappast något får vara kvar om bästa laget Tre Kronor ska spela.

Kanske satsa på junisar i stället, eller typ upp till 23 år eller något?

Eller låt supportrar rösta fram deltagarna inklusive jokrar från Allsvenskan för att fixa lite show.
Kommentera