Luleå HF

115819 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802024

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi hjälper er lite på traven i play-inracet genom att dänga Öret ikväll.
Om inte annat så iaf som ett tack för att vi fått "låna" Bulan ett par säsonger.
Enormt uppskattad av både spelare och förmodar jag alla seriösa och kunniga brynäsfans. En återförening mellan honom och Petter Nilsson känns som ett vettigt och lyckosamt recept för er del till nästa säsong. Men först ska han bärga guldet till den Gävligaste norrlandsstaden....👊😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Huge: Härligt - den hjälpen tar vi gärna emot! Om det behövs hoppas jag ni fixar Kronan som ni möter i sista omgången också.

Som motprestation håller vi tummarna för att Pölsan går ännu starkare under avslutning och slutspel med stöd av Bulan samt Rautio, Granström, Kihlström, Fälth och Mannberg...shit, nästan så att man får heja mer på Pölsan än på Luleå för att heja på Luleå numera;-)

Skämt åsido: av de lag som har någon chans på GLUDet i år - där räknar jag inte in Luleå - ser jag synnerligen gärna att Pölsan vinner! Om ni inte tar det, kunde gärna Pungen få en vinst efter alla år. Men det lutar förstås mot Läjkers, med Frölunda som runner-up och medan Apan och HV utmanar. Härligt om ni Pölsor lurar hela gänget på konfekten! :-)
Kommentera