Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802590

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite intressanta matcher i SHL idag där Frölunda möter HV och vid vinst kan hänga på Läjkers i slaget om 1a och 2a plats rejält före de andra, men där Frölunda, vid förlust tappar kontakten med Läjkers men däremot börjar komma farligt nära HV och Pungen, och kanske även Apan och Pölsan vilket innebär att de tidigare så tydliga ledarna riskerar ramla långt ned bland topsex.

I den andra matchen har vi Apan mot Trottoarkantens IF och Apspelarna har redan gjort två mål. ...nej, förresten, den ene apspelaren är ju Rit-Ola som myglade sig ifrån kontraktet denna säsong med Apan genom att anföra "yrsel" som en kärringfjolla på 1700-talet dånade och omgivningen ropade på luktsaltet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1-2 till Apan nu. Fläskberget står och bökar framför målet med en Trottoarback, båda skymmer för trottoarvakten, men blockerar också skott från köpespelaren Holloway som fått pucken på kanten. Köpespelaren drar sig dock nedåt förlängda mållinjen ända till dess att han ser en lucka och där placerar han in pucken till 1-2. Snyggt, klinisk avrättning av en vass skytt.

Och - jag såg inte att fläskberget gjorde något som helst otillåtet i sutiationen, för ovanlighets skull.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hoppet står till dig old mate:)
Kommer du i håg matchen mot Malmö som vart tok försenad samt visst kom den i gång runt 21 på kvällen
Kommentera