Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802491

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Basse: Nopp sa det inte för att hacka på dig, absolut inte utan är mest orolig för hur det kommer att se ut i framtiden.
I det distrikt som jag bor i (Västerbotten) så har det på en tioårsperiod från 2005 till 2015 försvunnit 58 lag från ca 80 till 22 lag (pojk, junior dam/herr, senior dam/herr). Det är som att man undrar om hur det ser ut om ytterligare 10år!!
Sen är det ungefär lika sett över hela landet enligt undersökningen som gjordes i det ämnet..

Har faktiskt inget speciellt emot FBK som sådant när jag minns och var närvarande under 80 talets alla duster vi hade då!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Ja det var fina tider. Då också :)

Jag har lite svårt att se kopplingen till att SHL förhandlar till sig mer pengar kontra att lag försvinner. Det är ju inte så att SHL tar pengarna från de mindre klubbarna. Inga klubbar får ju mindre pengar än tidigare på grund av att SHL förhandlat sig till mer...

Hur man ska göra för att förbättra ekonomin och hålla sporten levande på alla nivåer kan jag inte svara på, det kan nog ingen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite intressanta matcher i SHL idag där Frölunda möter HV och vid vinst kan hänga på Läjkers i slaget om 1a och 2a plats rejält före de andra, men där Frölunda, vid förlust tappar kontakten med Läjkers men däremot börjar komma farligt nära HV och Pungen, och kanske även Apan och Pölsan vilket innebär att de tidigare så tydliga ledarna riskerar ramla långt ned bland topsex.

I den andra matchen har vi Apan mot Trottoarkantens IF och Apspelarna har redan gjort två mål. ...nej, förresten, den ene apspelaren är ju Rit-Ola som myglade sig ifrån kontraktet denna säsong med Apan genom att anföra "yrsel" som en kärringfjolla på 1700-talet dånade och omgivningen ropade på luktsaltet...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
FY SATAN SÅ FÖRBANNAD JAG BLIR PÅ HOCKEYNS RÄTTSKIPNING!

J-a nollor! J-a amatörer! J-a patrask!

Ursäkta ordvalet men det är så ini helvitte trist att se hur illa lärlingen i situationsrummet och DIFiplinnämnden sköter sina respektive uppdrag. De har båda att bedöma om brott som bör straffas kan ha blivit begånget och i DIFiplinnämndens fall ska också straff eventuellt beslutas och då har de att relatera detta till tidigare prejudicerande domar och strafftyngd.

Ni kommer väl ihåg fläskbergets extremt fula slewfoot och komplett omotiverade på Mikkelson? Fläskberget smyger upp bakom Mikkelsson framför vårt mål - pucken är inte i närheten - men fläskberget utdelar en lömsk och monstruös slewfoot som fäller Mikkel och äventyrar hans knä, som tack och lov klarade sig.

Mycket tydligt i filmsekvenser. Inget snack om saken.

Vad fick fläskberget? 2 matcher och böter.

Nu har allstå La Gace varit inblandad i en kampsituation där han och en annan i kamp om pucken pressat fysiskt på varandra. Och lärlingen letar upp några bilder där han påstår att de två fysiska moment som La Gace pressar på innebär en slewfoot. Helt j-a sjukt och fullständigt såväl planerat eller genomfört.

Vad får La Gace? 2 matcher och böter.

FY FAN!

FY J-A FAN!

Det är som att en civil domstol skulle utdela samma straff för ett överlagt mord som för att du råkar stöta ihop med en gubbe när du går runt ett hörn varpå gubben faller och får ett blåmärke i skallen. DET KUNDE JU LETT TILL EN MASSIV HJÄRNBLÖDNING! skulle lärlingen ha tolkat situationen! ARKEBUSERING OCH SEDAN 20 års straffarbete, minst!

FY FAN!

FY J-A FAN!
Kommentera