Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802539

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
FY SATAN SÅ FÖRBANNAD JAG BLIR PÅ HOCKEYNS RÄTTSKIPNING!

J-a nollor! J-a amatörer! J-a patrask!

Ursäkta ordvalet men det är så ini helvitte trist att se hur illa lärlingen i situationsrummet och DIFiplinnämnden sköter sina respektive uppdrag. De har båda att bedöma om brott som bör straffas kan ha blivit begånget och i DIFiplinnämndens fall ska också straff eventuellt beslutas och då har de att relatera detta till tidigare prejudicerande domar och strafftyngd.

Ni kommer väl ihåg fläskbergets extremt fula slewfoot och komplett omotiverade på Mikkelson? Fläskberget smyger upp bakom Mikkelsson framför vårt mål - pucken är inte i närheten - men fläskberget utdelar en lömsk och monstruös slewfoot som fäller Mikkel och äventyrar hans knä, som tack och lov klarade sig.

Mycket tydligt i filmsekvenser. Inget snack om saken.

Vad fick fläskberget? 2 matcher och böter.

Nu har allstå La Gace varit inblandad i en kampsituation där han och en annan i kamp om pucken pressat fysiskt på varandra. Och lärlingen letar upp några bilder där han påstår att de två fysiska moment som La Gace pressar på innebär en slewfoot. Helt j-a sjukt och fullständigt såväl planerat eller genomfört.

Vad får La Gace? 2 matcher och böter.

FY FAN!

FY J-A FAN!

Det är som att en civil domstol skulle utdela samma straff för ett överlagt mord som för att du råkar stöta ihop med en gubbe när du går runt ett hörn varpå gubben faller och får ett blåmärke i skallen. DET KUNDE JU LETT TILL EN MASSIV HJÄRNBLÖDNING! skulle lärlingen ha tolkat situationen! ARKEBUSERING OCH SEDAN 20 års straffarbete, minst!

FY FAN!

FY J-A FAN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Handen på hjärtat, är man förvånad? Som av en händelse möter vi DIF i nästa match. Mission completed, DIFiplinnämnden fick fill det igen. Den här gången fick de våndas till 1,30 från matchslut innan de hittade någonting som skulle få bort en Lulespelare och underlätta för deras DIF.
Kan riktigt se framför mig hur Wikegård på egen stol i Warroom ängsligt stirrar på monitorena för att till sist vråla ÄNTLIGEN!
Kan någon kolla hur det ligger till med att vi inför DIFmatch får någon avstängd. Känns som det skett inför varje match sedan Robins tandlösa flin i ot.....och även före det....

Man blir less
Kommentera