Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1811486

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Just hemkommen från matchen! nästan för mycket intryck just nu! men en kort resumé och så här tycker jag från längst upp på vänstra sidan av B läktaren, första 1 och en halv period spelar vi helt utan självförtroende inte ett pass sitter på bladet och speliden med första pass är så sorligt man trodde man skulle krypa ur skinnet... vafan är det för fel på att dunka nån puck sarg ut! men så tillslut får vi ett PP och hela matchen total förändras! alla domslut hade varit dubbel utvisningar fram till dess och domarnivån hade varit ovanligt hög vilket gjorde att det var en hel del fulheter från båda lägren!
Men vilken lycka när det barkade iväg! säga vad man vill om att se hockey på TV men fan va man rycks med live! tror jag skrek minst lika mycket på domarna som alla andra och från att vara en hyfsat objektiv supporter så var förvandlingen kort till en enögd forzare :-D
fan vilken match måste nog fara och se nästa hemmamatch igen! helt slut nu! lätt värt dom 16 milen i bilen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Kul att du var på plats och såg matchen!

Zebrorna hade tydligen sagt, efter första, att de skulle ta ut

• den som startade bråken
• tredjeperson som hoppade in

Som man uppfattade det på TV sket de i det första löftet men hoppade på det andra eftersom det ändå innebar att de tog ut Sigalet och gac Apan PP. Vilket resulterade.

Det kändes som att zebrorna alltså ballade ur och gav ena laget fördel. Vad tror du om den saken?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Mmmm, helt annan sak att se live. Säsongen 98-99 missade jag bara två hemmamatcher i Luleå och fan vad kung det va att se matcherna live i H-läktaren...och som du säger så slits man med i stämningen.
Men nu som sörlänning har man bara sett enstaka matcher live. Och det var längesedan sist, det var en match mellan Luleå och Linköping säsongen 2005/2006.
Kommentera