Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1812156

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Inget annat lag i Elitserien SHl dräller med löften avseende köpespelare vs. icke köpespelare. Vi som varit med vet ju villkoren numera. Vi gör vad som krävs så gott vi kan för att ha ett dugligt lag.

Men Apan kör sitt löfte, baserat på att de "kommit på" att om de sökte upp och övertalade andra klubbars talanger redan när de gick i högstadiet kunde de billigt se till att skaffa sig s k "egna spelare".

Men de fixar det inte. Som vi alla vet lirar Apan numera med en majoritet köpespelare.

Vad gör Aptrollen nu när lögnen tydliggjorts?

De låtsas som att det regnar och sitter och snackar apspelare för 30-40 år sedan, troligen eftersom det är lättare för gubbarna numera, när närminnet sviktar.

Läjkrarna har lyckats kvittera 1-1 men också fått f d Luleåspelaren Dennis Everberg matchstraffad.

I Göteborg är det bara Apan nu i andra perioden. Frölunda var ju slöa i första perioden men nu i andra perioden är de otroligt slöa. Fortsätter det så här vinner Apan enkelt och rättvist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Malmö sätter 1-2!

Ta mig fan, Läjkrarna ska fan inte känna sig säkra på ett liv efter kvartsfinalerna. Malmö vann match 1 och vann igen-kligen också match 2, även om en zebra stal vinsten och gav bort den till Läjkers. Men nu är Malmö med igen och leder matchen.

Jag gillar Malmös hockey. Försvarsmässigt bygger de inte på att de klistrar sig man mot man som alla andra lag. Utan ställer upp och agerar klokt och skickligt och mycket gärna genom att vara större och starkare än motståndarna, dvs med fysik. Och så kombinerar de detta genom att bara gå och vänta på chanser men bjuds det ett lillfinger agerar de snabbt som fan med skickligt samspel och alldeles utmärkta skyttar. Påminner om hur tidigare Malmölag agerat när de varit som bäst. En hockey jag gillar och gärna skulle se hos Luleå.

Under tiden har Apan satt 1-2 på Frölunda och fortsätter att dominera efter det.

Som den här matchen utvecklat sig känns det som att Apan vinner idag och dessutom kommer att vinna denna kvartsfinal.

Svenska mästarna slash Europamästarna Frölunda imponerade under hösten när de ledde serien storstilat trots att de förlorat majoriteten av spelarna men under våren har spelat knackat och nu i slutspel tycks de inte alls hänga med när kraven ökar.

Nu gör t o m fläskberget mål - 1-3!
Kommentera