Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1814607

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Men ni får akta er för Wingerlis fantastiska klubbteknik!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha Stefan Klockare måste ju vara VÄRLDENS MEST MISSUNSAMMA MÄNNISKA! Direkt någon av kommentatorerna berömmer eller ens bara hintar om att motståndarna var lite bättre så måste han bara säga emot...killen kan bara inte hjälpa det. 2-11 eller nåt sånt i skott till Frölunda under tidsperioden som nämndes och ändå var Skeå bättre i hans värld. Imponerande självförnekelse som bara hittas i den där lilla byn.

Sedan blir man glad över att se hockeygudarna skipa rättvisa. Jimmie borde ha haft minst 2+2+2+2+5+20 i denna match. Det är ta mig fan helt obegripligt hur mycket skit han kommer undan med. När Melart eller Hedman tittade argt på någon så blev de utvisade hela jäkla säsongen. Solklar slew foot av Jimmie Jump, åter igen utanför spelet så skulle bli förvånad om han inte åker på minst 5 matchers avstängning eftersom han är en så smutsig återfallsförbrytare.
Ska jag vara ärlig så tror jag att Jimmie Jump tycker hockeyn är jobbig nu. Ungefär som en sumobrottare när matchen pågått i mer än 7 sekunder så vill han bara slippa. Därför gör han såna där idiotgrejer som han VET blir granskade för att inte längre behöva stånka omkring sin svettiga lekamen över isen. Böterna skiter han i eftersom han redan vet att han är överbetald så det stänker om det. 300k/mån hade väl täckt hela damlaget och gatubelysning ändå ut i de minsta av byar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Man får ju ändå erkänna att Apan lyckats bra genom att ta en sjätteplats och nå kvartsfinal. Genom att köpa in och spela med en majoritet köpespelare.

Och Wingerlis sagolikt vackra avgörande mål! Årets mål alla sportkategorier i landet. Vilken magiker!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi har ju trott att Apan denna säsong varit sämre än tidigare, med bara en sjätteplats som bevis.

Men ett av apmonstrumen har ju förklarat att Apan har annan strategi, under serien var de mentalt nedtränade.

Nu undrar jag vad strategien är nu? Har de kanske skitit på sig av rädsla med tanke på risken att de får möta Pölsan och gör allt för att torska mot Frölunda för att komma undan?

Skönaste kommentaren efter match:
- Niklas, här ser du avgörande målet - medge att det var tur!
-Nejdå, det där har jag tränat många timmar på!
Kommentera