Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1814629

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha Stefan Klockare måste ju vara VÄRLDENS MEST MISSUNSAMMA MÄNNISKA! Direkt någon av kommentatorerna berömmer eller ens bara hintar om att motståndarna var lite bättre så måste han bara säga emot...killen kan bara inte hjälpa det. 2-11 eller nåt sånt i skott till Frölunda under tidsperioden som nämndes och ändå var Skeå bättre i hans värld. Imponerande självförnekelse som bara hittas i den där lilla byn.

Sedan blir man glad över att se hockeygudarna skipa rättvisa. Jimmie borde ha haft minst 2+2+2+2+5+20 i denna match. Det är ta mig fan helt obegripligt hur mycket skit han kommer undan med. När Melart eller Hedman tittade argt på någon så blev de utvisade hela jäkla säsongen. Solklar slew foot av Jimmie Jump, åter igen utanför spelet så skulle bli förvånad om han inte åker på minst 5 matchers avstängning eftersom han är en så smutsig återfallsförbrytare.
Ska jag vara ärlig så tror jag att Jimmie Jump tycker hockeyn är jobbig nu. Ungefär som en sumobrottare när matchen pågått i mer än 7 sekunder så vill han bara slippa. Därför gör han såna där idiotgrejer som han VET blir granskade för att inte längre behöva stånka omkring sin svettiga lekamen över isen. Böterna skiter han i eftersom han redan vet att han är överbetald så det stänker om det. 300k/mån hade väl täckt hela damlaget och gatubelysning ändå ut i de minsta av byar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{Daddeh och Lemiux}: Håller med om att fläskberget är ett hot mot hockey som vi känner den.

Filmandet och fällningarna bakifrån av oförberedda motståndare utan puck är ju hela spelidén för fläskberget som erkänt att han fuskar hur mycket som helst. "Jag ger och tar" säger fläskberget och vill påskina att det handlar om någon sorts fysisk ärlig kamp. Sanningen är att fläskfegisen aldrig går in ärligt. I alla fall inte sedan han morskat upp sig och skulle visa hur tuff han var mot Rahimi som slog honom sönder och samman. Där ser man vad en Burkölenfostrad gör med en köpespelare hos Apan:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Enögda tränare finns det gott om kanske lite strategi oxå för att få spelarna att plocka fram lite extra inför nästa omgång istället för gamnacke, men men... Läget är kört nu i vilket fall som helst, finns inte på kartan att vi vinner på bortaplan. Tur att F1'en har börjat om så man kan följa Kimis kamp
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ännu en slutspelsserie som inte avgjordes på isen och enligt reglerna. Jag reagerade själv på det där i TV-soffan då jag såg situationen och nog är det väl fan illa då en läktarcoach som mig kan regelboken bättre än nuvarande domare?

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/ko9Mv/domaren-erkanner-misstaget-det-kanns-for-javligt
Kommentera