Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1814660

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{Daddeh och Lemiux}: Håller med om att fläskberget är ett hot mot hockey som vi känner den.

Filmandet och fällningarna bakifrån av oförberedda motståndare utan puck är ju hela spelidén för fläskberget som erkänt att han fuskar hur mycket som helst. "Jag ger och tar" säger fläskberget och vill påskina att det handlar om någon sorts fysisk ärlig kamp. Sanningen är att fläskfegisen aldrig går in ärligt. I alla fall inte sedan han morskat upp sig och skulle visa hur tuff han var mot Rahimi som slog honom sönder och samman. Där ser man vad en Burkölenfostrad gör med en köpespelare hos Apan:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag håller med dig till 100 %. Jimmie Jump är en spelare som jag endast kommer "uppskatta" då han slänger upp sina felslipade skridskor på hyllan. Maken till äcklig, feg, fuskande och oärlig spelare har aldrig tidigare skådats i Elitserien/SHL. Det som nog retar mig mest är att alla domare vet vilken ful och oärlig spelare han är men ändå går på hans osportsliga förseelser hela tiden.

Att han sedan älskar dansbandsmusik är liksom förväntat. Sällan sett en så intelligenslös blick hos en hockeyspelare. Jag hatgillar tuffingar inom SHL som t.ex. Granström, Ledin då han spelade i FBK och Huvva och har till och med viss respekt för Jämtin,men för Jimmie Jump så önskar jag bara att hockeygudarna kunde stampa ner honom i backen så man slipper se otyget.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gudars Skymning!

Nu först fick jag se fläskbergets otroligt fula fällning av en frölundaback, följt av att han åker in i målområdet och vakten JG föälls genom den kombinerade attacken av
a) fläskberget sparkar JGs skridsko
b) fläskberget klipper till JG med klubban
c) den av fläskberget fällde frölundabacken glider på JG

Fy fan vilket svin!

Bisterfinnen hade vackert nog hittat foilmsekvens och lagt den i Apboken till skam och varnagel, så här kommer den också för att illustrera Mr Fläskbergs sportslighet.
Kommentera