Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1814686

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Vi får se hur det slutar. Nu meddelar ligan iaf att anmälan gått iväg till DIFiplinnämnden:

"I den tredje perioden i matchen mellan Skellefteå och Frölunda så åker Skellefteås spelare Jimmie Ericsson och Frölundas spelare Matt Donovan in mot mål från sarghörnet. På vägen fram mot mål sätter Eriksson ut vänster ben bakom Donovan samtidigt som han vräker omkull Donovan med sin vänstra arm. Donovan faller till isen utan att kunna skydda sig."

DN ska meddela beslut idag. Antar att jag skulle skämmas om jag tillhörde en klubb vars lagkapten uppträder på det där viset. Att han dessutom gör det hela tiden är ännu värre.

Kanske är det sista gången vi behöver se fläskbergets "hockey"?

Redan från början en medioker spelare, vars renommé handlar och fusk, filmningar och fega, fula förbrytelser. Efter att ha gjort bort sig i SKA lurade han Aplasse att signa honom två säsonger för den helt sjuka ersättningen 300 000 i månaden. Men Näsan är väl inte så korkad att han skriver nytt kontrakt med det långsamma fläskberget som fyller 38 under nästa säsong och nu inte längre hänger med?

Så om Apan torskar i morgon i Kålleseum kanske vi slipper eländet i fortsättningen och "minnet" av hans insatser blir filmen där han fuskar som vanligt.

Ungefär som "minnet" av Looben färgas av hans fula överfall mot Tomas Holmströms knä som renderade Looben matchstraff när Luleå Hockey sparkade Warulfven ur ett slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Å där kom domen - 3 matcher. Får du rätt i din Saidaiska profetia? :-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och här är domen för Fläskberget...inte helt oväntat blir han avstängd. 3 matcher och 34500kr i böter.
Snällt straff, tycker jag.
Kommentera