Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1814779

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nåväl, åter till kvällens kvartsfinalmatch mellan Brynäs och Linköping. Brynäs kapacitet denna säsong måste jag erkänna att jag felbedömde lite, trodde inte att de skulle komma så pass högt upp i tabellen och om de tog sig till slutspel skulle det bli respass direkt.
Men Bulan har fått ihop gruppen på ett bra sätt och Brynäs spel har imponerat trots materialet. Och jag tycker personligen att Brynäs har varit bättre än Linköping sett över de 5 spelade matcherna och är värda semifinal platsen.
Sanningen är ju den om inte Sjöqvist fått hjärnsläpp i slutet av andra perioden i förra matchen då han blundade får Olimbs fulheter och tog istället tveksamma utvisningar på Brynäsare, vilket innebar att Linköping fick minst sagt en gratisbiljett in i matchen som de innan såg ut att förlora, så hade Brynäs redan varit i semi med 4-1 i matcher mot en av förhandsfavoriterna Linköping.
Som spelet har sett ut tror jag att Brynäs knyter ihop säcken ikväll och vinner över Linköping, om nu inte domarna blandar sig in i leken igen.
Kommentera