Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1815175

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Forsberg 1978: Ja idag är en bra dag, dagen då apan tas ner på jorden, dagen som innebär början på slutet för apans storhetstid.
Ett datum som skrivs in i historieböckerna som dagen apan blev ett slätstruket mittenlag i SHL till stor förtret för deras arroganta ledare, kommuninevånare och fans.
En glädjens dag för alla hockeyvänner som hatar fulspel på och utanför rinken med seriens fuskigaste lagkapten och landets grövsta kommunala dopning.
Vill det sig väl har vi sett det sista av storfuskaren Jimmy Jump och han förpassas till historien som en av de vidrigaste som kom undan med det mesta. Saknad av ingen!
Frölunda, ikväll håller en hel hockeynation tummar och tår för en efterlängtad förnedring av Skellefteå AIK. Må den bli rejäl, brutal och någonting att prata om i generationer.

För övrigt stort grattis till Brynäs som skickade plastlaget #1 ut på ännu en ekonomisk förlustsäsong. Med seriens minsta egna kapital, snubblande nära minimumkravet för att behålla licensen, blir det intressant och se om de kan fortsätta hålla uberlöner. Blir intressant om de klarar av att hålla traditionen om 2-3 nya spelare från Luleå lockade med 4ggr tidigare lön, tvivlar på det :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Det där med att locka spelare med skyhöga löner klingar bekant. Sweatt värvningen är ett bra exempel på det.

Man ska inte kasta igelkottar i gummibåten
Kommentera