Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1815661

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha, ja det var rätt PINSAMT att höra 'försvarstalet', om att Apan va bäst, kämpande grabbar mm - fattades bara Kruuuuvans pajjkar - nä de lyckas då VERKLIGEN få Apan mot hela Sverige! Eller snarast hela Sverige emot dessa Ap-skallar. Jag har tidigare gillat Schtaaaaan - men med dessa märkliga figurer som ledare, o ha läst Ap-boken, så får jag allt mer avsmak. Jaja, 'dynastin' verkar ha rämnat ( om nu en Dynasti kan vara bara i 4-5 år? ). Blir fortsatt spännande, utan Fuskestad o grin-Bert. Let the games begin!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Hej zigge:-)

Jag håller med du. Länge har man velat ha upp Apan och hoppats på deras framgång. Och om de nu önskat fokusera bara på sitt så visst, det hade varit OK.

Men den sektinställning som rått och som sipprar ut från Apledningen och förstoras och driver på brännvinsjournalister, supportrar och aptroll...

Den är inte trevlig. När Apan förlorat är det aldrig pga att motståndarna var bra. Nej, det är konsekvent zebrornas fel eller så beror det på att Apan helt slumpartat har skadade spelare helt oväntat sedan de köpt in långtidsskadade gång på gång. När de höll på att förlora finalen mot Läjkers skulle de mobilisera hela Sverige med att "det var ett hot mot svensk hockey om Läjkers vann". När de nu torskar mot frölunda beror det på att "domarna var emot Apan och gav dem inte straff" samt att"DIFiplinnämnden var emot Apan och stängde av fläskberget, en spelare som är sportslig, juste och ärlig".

Tankesättet från ledningen förstärks av andra som tar det som stöd för att håna och hata alla andra lag. Trollmonstret i apboken har öst skit i åratal och att polisen fick gripa ett antal apsupportrar senast, sedan de öst hat- och hånramsor mot Frölunda från bortaklacksstå i Göteborg är minst sagt oväntat.

Nu kommer de väl att möblera om en del hos Apan, men CryBert är flerårigt anställd och det bådar inte gott. Kanske de behöver gå under, falla ur och komma igen som ett nytt lag så småningom.

Vi som gillar hockey ser gärna att Elitserien SHL får upp ett anrikt och klassiskt riktigt lag för Övik i stället;-)
Kommentera