Luleå HF

115800 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1820615

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Har länge väntat på det efterlängtade beskedet att Apan nu sparkar fläskberget och ber landet om ursäkt för det skamliga påhittet att sabotera landets elithockey genom att smutsa ned sporten med den mest osportsliga lagkaptenen någonsin.

Vi talar om en fjant som:
• levererat landets fulaste filmningar och filmat hela sin karriär"
• varit långtidsavstängd av DIFiplinnämnden vanligen ett par gånger
årligen
• "vunnit" utvisningsligan i Elitserien SHL
• specialiserat sig på att attackera oförberedda motståndare med klubban när puck, spel och zebrablickar finns på annat håll
• offentligt erkänt att han fuskar och bryter mot regler
• I stort sett aldrig tagit en fight man mot man men gärna överfallit folk bakifrån eller när de ligger ner.

Enda gången fläskberget fick för sig att han kunde slåss åkte han på storstryk mot Rahimi och eftersom denne kämpe från anrika Burkölen nu återvänder vore det förstås kul att se honom straffa fläskberget igen. Men jag tycker att det räcker nu. Lämna hockeyn i fred och låt oss i fortsättningen få njuta av hockey utan fläskbergssabotage mot hockeyns idé.

När han fick sparken av SKA redan efter ett år gick han offentligt ut med att han var villig att spela för vilken klubb som helst i SHL; Apan hade ingen "första tjing" som han sa. Men ingen var intresserad. Då ljög han och agenten sig svarta i tungorna genom att gång efter annan "komma ut i media" och ljuga om att fläskberget erbjöds monsterkontrakt i KHL och i Schweiz. Till dess att den utpekade klubben i Schweiz tröttnade på skitsnacketoch förklarade att de aldrig någonsin hade varit intresserade av fläskberget och aldrig någon skulle vara det heller.

Inom 24 timmar skrev fläskberget på för två år med Apan, innan Aplasse hunnit få reda på ljugeriet, och de lurade honom att ge fläskis en månadslön på 300 000 kronor "eftersom han annars skulle bli tvungen välja något av monsterkontrakten".

Ja, fy fan vilken vidrig typ.

Och vad gör han nu?

Kommer ut i Ap-Pravda som vanligt. Ap-Pravda bjuder på ett jätteuppslag för en "exklusiv intervju" med fläskberget.

"– Jag har dåliga knän och jag måste rehabba. Just nu går det inte att spela hockey, men det är det jag vill allra helst. Det är det som är det roligaste som finns, säger Ericsson och fortsätter:

– AIK känner till det här och mina knän måste bli bättre innan vi sätter oss ned och pratar.

Hur ser det ut tidsmässigt innan du kan ta beslut?

– Det kan ta lite tid, jag räknar inte med att det blir några besked om något inom två månader, säger lagkapten och fyller även i en annan del som är viktig:

– AIK har full koll på det här och de kan samtidigt inte gå runt och vänta på mig. De kommer att göra vad de kan för att bygga klart laget så får vi se då, längre fram, hur det ser ut. Så det är oklart och kommer att vara det ett tag till."

Fläskberget ljuger i media - som han alltid gjort.

Nu lanserar han den lögnaktiga bilden att självklart vill Apan har fläskberget kvar och det enda som kan stoppa det är om fläskbergets "knän inte håller". Vilket han själv ska bestämma om några månader.

Den misslyckade gamlingen - han fyller 38 år under nästa säsong och som alla vet har han numera mycket svårt att stå på skridskorna och är med stor sannolikhet Elitserien SHL:s absolut långsammaste spelare - glömmer att ta upp det faktum att hockeymässigt bidrar han inte för fem öre, tvärtom sätter han laget i stora problem genom sitt ideliga fuskspel och att han drar på sig upprepade utvisningar.

Nej, fläskberget låtsas som att han kommer att vara självklar kapten för Apan till han dör. Om bara knäna håller.

Om nu Näsan och Apledningen begripit att de måste göra sig av med fläskberget fortare än kvickt för att rädda vad som räddas kan har fläskberget förberett svanesången.

Då kommer - som vanligt när det gäller Apan - inte sanningen att presenteras "fläskberget är så j-a kass och nu har han lurat oss på tillräckligt med pengar".

Nejdå. Då kommer fläskis att sitta med CryBert-krokodildårar på en presskonferens dit han kallat hela världens media för att förklara "snyft, snyft, knäna håller inte.

Låt oss syna fläskbergets lögn närmare i sömmarna.

"Just nu går det inte att spela hockey pga knäna men efter att ha "rehabbat" två månader kan han avgöra om han kan fortsätta eller inte".

Vilken typ av knäskada kan stämma med det?

Just nu går det inte att spela? Men för ett par veckor sedan gick det bra? Det är naturligtvis en grov lögn. Kunde han spela för några veckor sedan - inte finns det något som då "plötsligt" ändrats nu.

Korsbandsskador? Nej för helvete. Sådana skador - och i BÅDA benen - rehabbas inte på ett par månader. Då skulle han behöva operera båda benen.

Ledbandsskador? Nej för helvete igen. Sådana rehabbas inte utan får läka utan belastning, eventuellt efter inledande operation, men sådana kompletta ledbandsskador har han naturligtvis inte för med sådana kan han inte spela alls och när han slutade spela för några veckor sedan var det inte för att han inte kunde, utan för att han inte fick eftersom han stängdes av för brutalt och farligt spel som riskerade allvarligt skada motståndare.

Ledförslitning? Ja det kan jag tro på. Knälederna blir förslitna till den grad att de till slut måste ersättas med proteser för folk i äldre år och speciellt de som är kraftigt överviktiga vilket frestar på knän. Och tjockisen fläskberget sliter på sina knän. Men kan en sådan artros stoppa honom från spel nu när han ska fylla 38?

Aldrig i helvete. Det får han vänta 10-15 år till på och även om han skulle ha förstadier är det fullständigt klart att det inte skulle stoppa honom alls.

Några som helst problem med knän som man kan "rehabba två månader" finns inte. Så var det med den saken. Men fuskaren och storlögnaren fläskberget har inga problem med att huxflux bli medicinsk expert och kniper det kommer väl fru distriktsläkaren att hålla med. Men då undrar jag om det inte är dags att hon anmäls för Inspektionen för Vård och Omsorg i syfte att åstadkomma den deslegitimation som blir följden om man så flagrant och upprepade gånger bryter mot vetenskap och beprövad erfarenhet.

Jaja. Jag tror att alla - såväl apor som normala - inser att fläskberget bara för fram falsk vittnesbörd. Lika vidrig som vanligt.

Det hade varit mer passande om han så är i slutet kunde kommit på något lustigare. Han kunde ju ha förklarat att han måste tyvärr lägga ned "karriären" eftersom han blir yr.
Kommentera