Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1820692

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fläskberget 8:

Se på spelarna runt mål, där vakten blockerat puck på första bilderna. Inga större problem.

Se på sista bilderna. En hel hög av fällda spelare. Vad har hänt?

Åter till bild 1. Pucken är blockerad. Men längst till höger tar fläskberget fart och åker med all den kraft han har rakt in i hopen och liksom ett bowlingklot sänker han spelare efter spelare. Kanske någon slår ut tänderna? Kanske någon får en klubbspets i ögat? Kanske någon knäcker näsan? Det skiter väl fläskberget i: jag ger och jag tar, hävdar fläskberget.

Fy fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fläskberget 9:

Som alla sett på de tidigare exemplen föredrar fläskberget att överfalla intet ont anande spelare och målvakter bakifrån, så att de inte kan försvara sig.

Men han hävdar ju att han är så stor och stark och tuff och ger och tar?

Hur ser det då ut när han möter någon förberedd spelare framifrån?

Ja första bilderna visar när några Frölundaspelare buntar ihop honom. Och sedan har vi Rahimis underbara uppfostran av fläskberget, sedan fläskberget gång efter gång en halv match överfallit Rahimi efter avblåsningar och utmanat denne på fight!

Rahimis uppfostran av landets störste fuskare, fläskberget, har jag inget emot. Tvärtom. Jag tycker att varje Apmatch borde inledas med att någon av spelarna i motståndarlaget uppfostrar fläskberget som Rahimi gjorde. Uppfostrar denne vidrige och lömske överfallare bakifrån.

Fy fan!
Kommentera