Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1820697

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fläskberget 9:

Som alla sett på de tidigare exemplen föredrar fläskberget att överfalla intet ont anande spelare och målvakter bakifrån, så att de inte kan försvara sig.

Men han hävdar ju att han är så stor och stark och tuff och ger och tar?

Hur ser det då ut när han möter någon förberedd spelare framifrån?

Ja första bilderna visar när några Frölundaspelare buntar ihop honom. Och sedan har vi Rahimis underbara uppfostran av fläskberget, sedan fläskberget gång efter gång en halv match överfallit Rahimi efter avblåsningar och utmanat denne på fight!

Rahimis uppfostran av landets störste fuskare, fläskberget, har jag inget emot. Tvärtom. Jag tycker att varje Apmatch borde inledas med att någon av spelarna i motståndarlaget uppfostrar fläskberget som Rahimi gjorde. Uppfostrar denne vidrige och lömske överfallare bakifrån.

Fy fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha din jakt på Jimmie liknar mer och mer en person med asperger! Jösses räcker det inte med att säga att du ogillar han och ser framemot att han slutar? Klart han börjar vara slut, trötta och slitna spelare gör dåliga beslut och tyvärr har det speglat han tydligt i år. Jag tycker oxå att det är dax för han att lägga skridskorna på hyllan. Ta ett sabbatsår och komma tillbaka till föreningen i en ny roll. Jimmie är trots allt en ikon i klubben och har gjort otroligt mycket bra för klubben. Just my 2 cents :)
Kommentera