Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1821888

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Jag håller med dig. Det har blivit matchstraff plus avstängning av betydligt lindrigare situationer, se t.ex. Hedmans senaste matchstraff och medföljande avstängning som jag länkar nedan. Sedan sitter Wikegård några veckor senare och kritiserar Hedman för att han inte längre tacklas, vilket inte jag heller hade gjort då man blir avstängd för allt som fingranskas av CMore, så länge man spelar i "fel" klubb så klart.
www.youtube.com/watch?v=EMLfIlsLCGs
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Visst fan har vad som står på tröjan betydelse. Gör "fel" spelare nånting så kommer krigsrubrikerna och DN sätter räkmackan i halsen.

Fast det som är mest skrämmande är hur våra "Experter" har tystats. Vi har en Fanny Lindström som efter karriären skulle ut på ett uttalat "Korståg" mot huvudtacklingar, har tystats ned, troligvis av Cmore. Den annars så frispråkige Wikegård kan sträcka sig till att lite "rebelliskt", ge vaga insinuationer. Men längre än så vågar han inte gå. Det är uppenbart att de båda uppskattar lönekuvertet mer än fair play.

Jag ser ett scenario här. HV har en målvakt som har någon bokstavskombination och tänk vilket goodwiil det skulle vara om HV vann guldet och att den unge målvakten tilldelades Stefan Liv Memorial Trophy. Att det måste ske genom risken att spelare skadas allvarligt spelar ingen roll. Cmore äger SHL och man måste ju se till att man får en bra produkt. Svårare än så är det inte.

Så nu har jag varit mer än lovligt konspiratorisk men jag kände att jag behövde rensa ur mig lite.
Kommentera